Managed Azure

De flexibiliteit van public, beheerd door lokale cloud-engineers

Applicaties in Microsoft Azure, beheerd door specialisten van True. Het is het beste van twee werelden: een cloud doorontwikkeld door een grote internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Managed Azure - public cloud

DevOps

Profiteer van de DevOps mogelijkheden in Azure. True helpt je met CI/CD-pipelines zodat je sneller en zorgvuldiger nieuwe functies toevoegt aan je online dienst.

Lift & shift

Laat je bestaande Azure omgeving beheren door de specialisten van True. Nog geen workloads in Azure? Wij helpen met de migratie en nazorg.

Optimale prestaties

Alleen het allerbeste. True tweakt en optimaliseert OS, virtual machines, networking, storage en databases voor je zodat de beste prestaties ontstaan.

Samenspel tussen developers en cloud-engineers

Profiteer van alle innovatieve mogelijkheden van Azure. Ons team van ervaren cloud-engineers en Solutions Architects denken uitvoerig mee met de businesscase van je webapplicatie en hoe de services van Azure hierin het best passen.

Onze Managed Azure werkwijze

Naast virtual machines kan True helpen met storage, networking, CI/CD-pipelines en de vele andere mogelijkheden van Azure. Welke case je ook hebt, we denken graag met je mee.

Design

De Azure-omgeving richten we helemaal op maat in. Efficiënt en kostenffectief.

Troubleshoot

Problemen zoals uitval van virtual machines of Azure-diensten signaleren we snel en lossen we op.

Updaten

OS-updates, security-patches en migraties naar nieuwste diensten voeren we proactief door.

Monitoring

24/7 monitoring en alerts op de continuïteit van virtual machines, diensten en websites.

Deployment

CI/CD-pipelines zetten we samen op zodat je nieuw ontwikkelde features snel de online wereld zien.

Redesign

Periodiek checken we of de initiële inrichting nog matcht met de ambities. Waar nodig sturen we bij.

Download gratis ons E-Book: Haal meer uit Microsoft Azure

Haal meer uit Microsoft Azure

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure.

Managed Kubernetes hosting platform

Krijg een offerte voor je Azure-webproject

We zijn benieuwd naar je Azure vraagstuk. Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom Managed Azure bij True?

 • Uitgebreid advies van ervaren Solutions Architects
 • Hulp met integratie CI/CD-pipelines
 • Efficiënt ingerichte Azure-omgeving
 • Inzicht in gebruik, prestaties en kosten van Azure
 • 20+ jaar expertise bij de grootste websites van Nederland
True is Microsoft Gold Partner

Wanneer Managed Azure?

100% Azure-services

Azure bestaat uit honderden verschillende services. Naast virtual machines kan True helpen met storage, networking, CI/CD-pipelines en de vele andere mogelijkheden van Azure. Welke case je ook hebt, we denken graag met je mee.

Hybride omgevingen

De kracht van supersnelle en in Nederland gehoste virtuele machines in combinatie met de uitgebreide services van Azure. Per situatie kijken we hoe de workload van de applicatie het best kan landen.

Disaster recovery

Ergens op terug kunnen vallen bij een calamiteit is wel zo fijn. Binnen Azure kan True disaster recovery inregelen. Die gaat aan wanneer het nodig is, zodat je snel weer online bent.

Staat jouw businesscase er niet bij? Laat het ons weten door contact op te nemen. We denken graag mee.

Managed Azure onderdelen:

True levert diensten op de inrichting, beheer en wijzigingen op onder andere deze Azure-services.

 • Virtual Machines
 • Storage
 • Databases
 • Networking
 • App Services
 • Monitoring
 • Containers
 • Kubernetes

Staat jouw Azure-dienst er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het bovenstaande is slechts een greep van wat we kunnen leveren.

logo van Azure

Lees de laatste Azure verhalen op ons blog

Digitale werkplek - 15.01.2020

Citrix Summit 2020 – Citrix organiseert deze week in Orlando zijn jaarlijkse kick-off event voor partners en eigen medewerkers: Citrix Summit 2020. Het evenement van dit jaar draait helemaal om het bouwen van een beter platform voor klanten en om de toekomst van werk. Partners, sponsors en Citrix-experts delen in het Walt Disney World Swan […]

Cloud - 07.11.2019

Trueligans Erwin (VP Solutions) en Rudy (Solutions Architect) zijn in het zonnige Florida aanwezig bij Microsoft Ignite: hét jaarlijkse techcongres van Microsoft waar nieuwe technologieën op het vlak van Azure, containers, development en meer voor het eerst gepresenteerd worden. Vandaag de ervaringen van Rudy op dag 3. Lees ook de andere berichten over Microsoft Ignite […]

Cloud - 05.11.2019

Trueligans Erwin (VP Solutions) en Rudy (Solutions Architect) zijn in het zonnige Florida aanwezig bij Microsoft Ignite: hét jaarlijkse techcongres van Microsoft waar nieuwe technologieën op het vlak van Azure, containers, development voor het eerst gepresenteerd worden. In deze blog blikt Erwin terug op de eerste dag. Lees de Microsoft Ignite vooruitblik van Erwin en […]

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.