Managed Azure

De flexibiliteit van public, beheerd door lokale cloud-engineers

Applicaties in Microsoft Azure, beheerd door specialisten van True. Het is het beste van twee werelden: een cloud doorontwikkeld door een grote internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True.

Managed Azure - public cloud

DevOps

Profiteer van de DevOps mogelijkheden in Azure. True helpt je met CI/CD-pipelines zodat je sneller en zorgvuldiger nieuwe functies toevoegt aan je online dienst.

Lift & shift

Laat je bestaande Azure omgeving beheren door de specialisten van True. Nog geen workloads in Azure? Wij helpen met de migratie en nazorg.

Optimale prestaties

Alleen het allerbeste. True tweakt en optimaliseert OS, virtual machines, networking, storage en databases voor je zodat de beste prestaties ontstaan.

Samenspel tussen developers en cloud-engineers

Profiteer van alle innovatieve mogelijkheden van Azure. Ons team van ervaren cloud-engineers en Solutions Architects denken uitvoerig mee met de businesscase van je webapplicatie en hoe de services van Azure hierin het best passen.

Onze Managed Azure werkwijze

Design

De Azure-omgeving richten we helemaal op maat in. Efficiënt en kostenffectief.

Troubleshoot

Problemen zoals uitval van virtual machines of Azure-diensten signaleren we snel en lossen we op.

Updaten

OS-updates, security-patches en migraties naar nieuwste diensten voeren we proactief door.

Monitoring

24/7 monitoring en alerts op de continuïteit van virtual machines, diensten en websites.

Deployment

CI/CD-pipelines zetten we samen op zodat je nieuw ontwikkelde features snel de online wereld zien.

Redesign

Periodiek checken we of de initiële inrichting nog matcht met de ambities. Waar nodig sturen we bij.

Krijg een offerte voor je Azure-webproject

We zijn benieuwd naar je Azure vraagstuk. Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom Managed Azure bij True?

 • Uitgebreid advies van ervaren Solutions Architects
 • Hulp met integratie CI/CD-pipelines
 • Efficiënt ingerichte Azure-omgeving
 • Inzicht in gebruik, prestaties en kosten van Azure
 • 20+ jaar expertise bij de grootste websites van Nederland
True is Microsoft Gold Partner

Wanneer Managed Azure?

100% Azure-services

Azure bestaat uit honderden verschillende services. Naast virtual machines kan True helpen met storage, networking, CI/CD-pipelines en de vele andere mogelijkheden van Azure. Welke case je ook hebt, we denken graag met je mee.

Hybride omgevingen

De kracht van supersnelle en in Nederland gehoste virtuele machines in combinatie met de uitgebreide services van Azure. Per situatie kijken we hoe de workload van de applicatie het best kan landen.

Disaster recovery

Ergens op terug kunnen vallen bij een calamiteit is wel zo fijn. Binnen Azure kan True disaster recovery inregelen. Die gaat aan wanneer het nodig is, zodat je snel weer online bent.

Staat jouw businesscase er niet bij? Laat het ons weten door contact op te nemen. We denken graag mee.

Managed Azure onderdelen:

True levert diensten op de inrichting, beheer en wijzigingen op onder andere deze Azure-services.

 • Virtual Machines
 • Storage
 • Databases
 • Networking
 • App Services
 • Monitoring
 • Containers
 • Kubernetes

Staat jouw Azure-dienst er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het bovenstaande is slechts een greep van wat we kunnen leveren.

logo van Azure

Lees de laatste Azure verhalen op ons blog

Hosting - 09.10.2019

Maakt uw organisatie nog gebruik van enterprise applicaties die draaien op Windows Server 2008? Dan is het hoog tijd om met een plan te komen wat u gaat doen voor 14 januari 2020. Op die datum stopt namelijk de aanvullende support op Windows Server 2008 R2. Dat betekent dat de serversoftware geen security-updates en patches […]

Digitale werkplek - 18.06.2019

Op 9 juli 2019 stopt Microsoft definitief met de ondersteuning van SQL Server 2008 en 2008 R2, waardoor er geen beveiligingsupdates- en patches meer vrijkomen voor de SQL Server versies. Er zijn nu pakweg drie opties: upgraden naar een nieuwere versie van SQL Server, betalen voor aanvullende ondersteuning (Extended Security Updates) of een volledige overstap […]

Digitale werkplek - 27.03.2019

Trueligans Rudy (Solutions Architect), Kilian (Marketing) en Jan-Julius (afstudeerder Azure) waren aanwezig op Microsoft Ignite: The Tour in de Amsterdam RAI. Dit event stond in het teken van demo’s en nieuwe innovaties van Microsoft-producten en diensten. In dit artikel vind je hun geleerde lessen en inzichten. Rudy (Solutions Architect) Microsoft Ignite was voor mij de […]

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.