Keepalived hosting

Keepalived maakt het mogelijk een IP-adress tussen 2 servers online te houden

Keepalived is routing software geschreven in C. Het doel ervan: het aanbieden van simpele en robuuste faciliteiten voor loadbalancing. True kent Keepalived door en door. Maak gebruik van onze kennis en expertise.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor Keepalived die ervoor zorgen dat uw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerkhosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor Keepalived

Keepalived biedt frameworks zowel loadbalancing als high availability. Het load-balancing-framework is gebaseerd op de bekende en veelgebruikte Linux Virtual Server (IPVS) -kernelmodule, die voor Layer 4-taakverdeling zorgt. Keepalived implementeert een set healthcheckers om dynamisch en adaptief load-balanced serverpools te onderhouden en te beheren op basis van hun health.

High availability wordt bereikt door het Virtual Redundancy Routing Protocol (VRRP). VRRP is een fundamentele bouwsteen voor router-failover. Bovendien implementeert keepalived een set haken op de VRRP finite state machine die protocolinteracties op laag niveau en hoge snelheid mogelijk maakt. Elk Keepalived-framework kan onafhankelijk of samen worden gebruikt om veerkrachtige infrastructuren te bieden.

Waar True u mee helpt

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen.

Loadbalancing

Onze loadbalancers zijn voor maximale efficientie en gericht op schaalbaarheid. Binnenkomend verkeer wordt over de webomgeving op de meest slimme manier verdeeld, zodat er optimale verdeling ontstaat en we de continuïteit van data en applicaties kunnen waarborgen.

Server clusters

Serverclusters zijn flexibel, schaalbaar, redundant en op maat gesneden. Zo ontworpen zodat u nooit tegen een plafond aanloopt. Door te werken met vaste bouwblokken bieden we de garanties voor maximale schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor onze clusters zich aan kunnen passen aan iedere denkbare situatie.

Capaciteits-
management

Onze experts monitoren digitale omgevingen proactief op capaciteit. Indien capaciteitsplafonds bijna worden bereikt, wordt er snel geschakeld met uw experts zodat de continuïteit van de omgeving gewaarborgd wordt.

Up- en downscale
management

Flexibel up- en downscalen is bij True snel te realiseren. Onze webomgevingen zijn gestandaardiseerd waar mogelijk, en configuraties op maat waar nodig. Nieuwe capaciteit is snel toe te voegen of te verwijderen.

Download gratis ons E-Book: Devops op Azure

Azure DevOps E-book voorbeeld

Dit e-book is gericht op ontwikkelteams die op een DevOps-manier (willen) werken. De diensten en tools van Azure DevOps kunnen deze teams verder professionaliseren. In dit e-book lees je hoe.

Krijg een advies op maat voor Keepalived hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Keepalived hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Keepalived hosting door True:

  keepalived hosting
  • Samen met u gaan we na of de configuratie aansluit bij de ontwikkeling van uw website, webshop of webapplicatie;
  • De specialisten van True houden 24/7 proactief hardware, systemen, applicaties en datastromen in te gaten.
  • We hebben een deskundige servicedesk met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • We helpen u doorlopend om de beste prestaties te krijgen uit uw hostingplatform;