Kentico hosting

Kentico hosting preview

Kentico hosting op maat samengesteld

Kentico is een headless Content Management Systeem (CMS) dat gebaseerd is op Microsoft-technologieën. De applicatie is een all-in-one CMS en is onder andere in te zetten voor e-commerce applicaties, online marketing platformen en intranetten. Enkele voordelen van Kentico zijn de gebruiksvriendelijkheid (UX), de open API-structuur en geavanceerde out-of-the-box functionaliteiten. Kentico deployen kan on-premise (lokale kantoorserver) of rechtstreeks in een hostingomgeving van True.

Dedicated hosting voor uw Kentico CMS bij True

De dedicated Kentico-serveroplossingen van True zijn zo ontworpen om optimale performance te verzekeren en worden ontsloten binnen een veilige, managed hostingomgeving. De omgeving wordt geconfigureerd op maximale schaalbaarheid, zodat de omgeving mee kan groeien als uw website tegen piekverkeer aanloopt. Ons dedicated team van hostingexperts monitort actief uw omgeving en schakelt capaciteit bij wanneer dit nodig is.

Kentico hosting bij True

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Kentico CMS hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  De voordelen van Kentico hosting bij True

  • Microsoft-specialisten in dienst met uitgebreide kennis over .NET en IIS webserver;
  • uitgebreide configuraties voor de webserver(s), waaronder failover setups die ervoor zorgen dat meerdere webservers online kunnen blijven;
  • de kennis en ervaring om op basis van best-practice en constante monitoring te bepalen wanneer uw Kentico CMS nieuwe extra capaciteit nodig heeft.

  Alles-in-één-CMS

  Kentico is een alles-in-één-CMS voor e-commerce, online marketing platformen, intranetten en meer. Het platform is volledig in-house in elkaar te zetten, waardoor je geen gedoe meer hebt met allemaal losse systemen.

  Out-of-the-box functionaliteit

  Kentico levert 50% meer out-of-the-box functionaliteit dan vergelijkbare CMS’en. Als developer verkort je aanzienlijke hoeveelheid tijd. Je webprojecten zijn in de helft van de tijd te bouwen.

  Veel aandacht voor security

  Veiligheid heeft een topprioriteit bij Kentico. Zo is het CMS te koppelen met authenticatietools en te integreren met zelf gehoste user databases (Active Directory). Zo houd je altijd overzicht en regie over de rechten van je eindgebruikers.

  Uitgebreide API-mogelijkheden

  Met de Kentico open API kun je eigen webonderdelen, modules, providers, event handlers en andere extensies koppelen aan het marketing platform. Zo buig je het CMS om naar de specifieke wensen van de organisatie.

  User interface personalisatie

  Kentico bevat out-of-the-box vele functionaliteiten, maar niet iedere gebruiker heeft deze nodig. Kentico administrators kunnen daarom personalisatie inschakelen. Hiermee gaat de gebruikersadoptie sneller en wordt de productiviteit hoger.

  Mogelijkheid tot failover clustering

  Kentico is in te zetten in een servercluster, wat de performance en schaalbaarheid ten goede komt. Als één server uitvalt, kan de andere server de applicatie opvangen.