Craft CMS hosting voor websites

Craft CMS is een relatief nieuw content management systeem (CMS) dat enorm veel flexibiliteit biedt voor zowel contentbeheerders als voor developers. Het CMS zet de content altijd op de eerste plaats bij het indelen van een website. Of het nu om een kleine, persoonlijke website gaat of een uitgebreide webwinkel, als het CMS eenmaal is opgezet is het eenvoudig om zonder programmeerwerk een eigen draai aan de website te geven.

Craft CMS

Optimale prestaties met Craft CMS bij True

Omdat het CMS nog redelijk nieuw is, is het ook volop in ontwikkeling. Bij True volgen we deze ontwikkelingen op de voet, zodat jij altijd verzekerd bent van de optimale configuratie voor je CMS. Craft CMS is onder meer geschreven in PHP7, waar ook onze webservers op kunnen draaien. Dat zorgt voor aanzienlijk betere en snellere performance van webapplicaties. Door het pakket voor Craft CMS hosting waar nodig te tunen en af te stemmen op het softwarepakket, ben je verzekerd van de beste prestaties.

Vertel ons over uw Craft CMS hosting uitdagingen

Vertel ons je uitdaging en wij stemmen de Craft CMS hosting naadloos op jouw applicatie(s) af.

Host u bij True?

  • We richten infrastructuur en serversoftware in op maat.
  • We monitoren prestaties en capaciteit actief, 24/7.
  • Zodra we merken dat de prestaties ondermaats zijn, grijpen we direct in om de snelheid op gewenst niveau te krijgen.
  • We nemen zelfstandig initiatief om nieuwe technologieën door te voeren.
  • We blijven op de hoogte van de ontwikkelingen van dit snel populairder wordende platform.

Craft CMS flexibel en eenvoudig

Craft is een kant en klaar, direct bruikbaar CMS, maar werkt niet met kant en klare site-ontwerpen. Dat betekent dat designers en front-end developers alle vrijheid hebben om zelf de site naar wens vorm te geven. Craft biedt een brede selectie van tools om snel en eenvoudig, met minimale code, een site naar eigen wens op te zetten.

Nieuwe technologie, snelle updates

Craft is een nieuw systeem, ontworpen volgens de hoge eisen die developers en contentbeheerders stellen aan een modern CMS. Het biedt daarmee veel vrijheid die ontbreekt bij andere CMS’en. Daarbij is het platform nog volop in ontwikkeling. Via een eenvoudige ingebouwde functie is het mogelijk om met één klik de site te updaten naar de nieuwste versie.

Craft CMS hosting voor webwinkels

Met Craft Commerce is het inrichten van een professionele webwinkel net zo gemakkelijk als een gewone site. Het CMS biedt hetzelfde gebruikersgemak en flexibiliteit als de normale variant van Craft, maar dan met talloze mogelijkheden om producten te tonen, orders bij te houden, voorraden te checken en het betaalproces eenvoudig in te delen.

Ontstaan uit jarenlange ervaring

Craft CMS is gemaakt door de ontwikkelaars van Pixel&Tonic, die eerder meewerkten aan het CMS ExpressionEngine. Ze hebben ernaar gestreefd om alle functies van ExpressionEngine terug te laten komen, maar dan gemakkelijker te gebruiken en aangevuld met talloze moderne features. Steeds meer kenners en professionals kiezen daardoor voor Craft.

‘Drag and drop’ content met Matrix

Een van de unieke functies van Craft is de Matrix functie. Designers geven speciale blokken van de site vooraf vorm, waarna de gebruiker die kan gebruiken voor verschillende types webcontent zoals links, video’s of categorieën. Voor de gebruiker die de inhoud van een pagina samenstelt, is het een kwestie van die blokken op de juiste plek van de pagina slepen. Zij hoeven daarbij niet in de code te duiken, en kunnen pagina’s zo indelen als ze zelf willen zonder daarbij opnieuw bij een designer aan te hoeven kloppen.

Breng uw applicatielandschap onder in een geïntegreerde webomgeving van True

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Gerelateerde blogartikelen

Craft Commerce vs Magento

Technology - 28.03.2017

Waar de term webshop valt, wordt al snel Magento als oplossing genoemd. Maar sinds enige tijd is er ook een alternatief platform voor e-commerce: Craft Commerce. Zeker nu de ondersteuning op Magento 1 gaandeweg afloopt, oriënteren bedrijven zich op de mogelijkheden van nieuwe systemen. De overstap op Magento 2 is immers niet naadloos of kosteloos. […]

Craft CMS 3 is eindelijk hier. Wat is er nieuw?

Apps - 06.04.2018

Eindelijk: Craft CMS versie 3 is hier. Wat is er allemaal nieuw? Een korte opsomming van de nieuwste functies van het CMS dat steeds vaker de voorkeur krijgt bij ontwikkelaars, agencies en content creators. Nieuw met Craft CMS? Lees ook onze eerdere blogs: Craft CMS: een goed alternatief voor andere CMS’en? en Is Craft Commerce een […]

Technology - 17.02.2017

Craft CMS is een relatief jong contentmanagementsysteem (cms) dat vorig jaar in populariteit en aandacht flink is gegroeid. Met 50% zelfs, volgens Google Trends. Gaaf! Maar is het een goed alternatief voor bestaande cms’en als WordPress, Joomla en Drupal? Laten we de voor- en nadelen eens op een rij zetten. Wat is Craft CMS Craft maakt het […]

Haal het maximale uit uw applicaties met Craft CMS hosting van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.