In Memoriam: Vincent Houwert (1981-2023), mede-oprichter van True

Overlijden
Overlijden
Home / Blog & Nieuws / News / In Memoriam: Vincent Houwert (1981-2023), mede-oprichter van True
Met droefheid namen we vorige week kennis van het overlijden van Vincent Houwert, mede-oprichter van True. Vincent stond aan de wieg van True, dat begon als TrueServer. Hij had TrueServer al opgericht voor zijn 18e verjaardag. Een ware ondernemer en nerd vol ideeën, met de moed en passie om deze ideeën tot realiteit te brengen. We wensen zijn vrouw, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht met dit grote verlies.

Na de oprichting is TrueServer onder leiding van Vincent enorm gegroeid. In 2005 is TrueServer True geworden. Niet veel later werd de allereerste 20 Gigabit verbinding van True op de AMS-IX getest. De waarden van Vincent zijn nog altijd terug te vinden in de bedrijfscultuur van True.

Toen True in 2012 onderdeel werd van het toenmalige Broad Horizon (nu The Digital Neighborhood), verliet Vincent de organisatie voor nieuwe uitdagingen. Met zijn ondernemersgeest en plannen rondom koeling en energie uit geluid laat hij de wereld een paar prachtige duurzame bedrijven achter.

Daniëlle van Gils
Content Marketeer
Categorie: News
Terug

Advies

In Memoriam: Vincent Houwert (1981-2023), mede-oprichter van TrueIn Memoriam: Vincent Houwert (1981-2023), mede-oprichter van True
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  In Memoriam: Vincent Houwert (1981-2023), mede-oprichter van TrueIn Memoriam: Vincent Houwert (1981-2023), mede-oprichter van True
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.