UPS-dag: seminar over noodstroomvoorziening

Op donderdag 6 april host True de UPS-dag van DatacenterWorks. Dit seminar staat in het teken van noodstroomvoorzieningen in datacentra, ook wel bestempeld als Uninterruptible Power Supply (UPS).

Tijdens het seminar zullen verschillende onderwerpen de revue passeren. Denk aan vraagstukken over hoe je de noodstroomvoorzieningen in het datacenter kunt financieren, welke producten en diensten er in de markt zijn, wat het belang is van noodstroomvoorzieningen binnen de organisatie, waar je een aanbieder op selecteert en hoe serviceproviders met noodstroomvoorzieningen in datacentra omgaan.

Gedurende het seminar is er voldoende ruimte om de discussie aan te gaan met andere datacentermanagers. Naast ruimte voor discussie wordt er op deze dag ook de resultaten van de UPS-survey gepresenteerd. In dit onderzoek komt naar voren hoe datacentermanagers aankijken tegen noodstroomvoorzieningen.

Bent u een datacentermanager en wilt u meer leren over noodstroomvoorziening in een datacenter? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Bekijk het programma en meld u aan via de website van DatacenterWorks: http://datacenterworks.nl/ups-day/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.