Application Continuity

Maximale continuïteit voor jouw webapplicatie én bedrijf

Iedere moderne organisatie is tegenwoordig afhankelijk van IT. Een technisch mankement, een ramp, een menselijke fout of cybercriminaliteit kunnen de werking van jouw applicatie, en daarmee ook je bedrijf in gevaar brengen. Aandacht voor Application Continuity van jouw digitale omgevingen is dus geen overbodige luxe.

Application Continuity voor hoge beschikbaarheid van uw applicatie

Optimale beschikbaarheid tijdens drukke pieken

De snelheid van verwerking die jouw servers aankunnen bepaalt in hoeverre je applicaties om kunnen gaan met piekbelasting. Dit begint bij de inrichting van jouw architectuur.

Geen reputatieschade door kostbare downtime

Potentiële klanten kunnen jouw website niet bereiken wanneer deze onbeschikbaar is. Dat levert naast omzetverlies ook ontevredenheid of frustratie op. Geen goede ingrediënten voor een sterke reputatie.

Flexibel platform dat meeschaalt met pieken en dalen

Een flexibele en ”meeschalend” platform is essentieel wanneer je webapplicatie te maken heeft met pieken en dalen. Een goede inrichting van je hostingplatform is veerkrachtig.

De uitdagingen bij Application Continuity

Er zijn vele digitale gevaren die de continuïteit van jow applicaties in gevaar kan brengen – DDoS-aanvallen, cybercriminaliteit of servers die niet juiste met piekbelasting om kunnen gaan. Door preventieve maatregelen te treffen kunt u zorgen dat de continuïteit van jouw applicaties gewaarborgd blijft, downtime wordt voorkomen en mogelijk dataverlies en cyberaanvallen worden afgewend.

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen je om de beste prestaties uit jouw omgeving te halen.

Application Continuity diensten bij True

Security van het platform

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag. Onze infrastructuur en experts zijn klaargestoomd om incidenten snel te signaleren en daarop te reageren.

Maximalisatie van de uptime

Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee wij de hoogste snelheden en beschikbaarheid voor uw omgeving behalen.

Optimale performance

True heeft jarenlange ervaring in het combineren van virtuele servers, dedicated servers en (public) clouds. Profiteer van onze uitgedokterde formules die standaard zijn inbegrepen in al onze managed cloud services.

Disaster recovery

Geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuïteit: Door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op jouw systeemprestaties en kun je ervan uitgaan dat er kopieën zijn om op terug te vallen.

Download gratis onze guide over Application Continuity

Application Continuity voor uw applicaties en bedrijf

Iedere moderne organisatie is tegenwoordig afhankelijk van IT. Een technisch mankement, een ramp, een menselijke fout of cybercriminaliteit kunnen de werking van je bedrijf in gevaar brengen. Aandacht voor Application Continuity van uw digitale omgevingen is geen overbodige luxe.

Waarborg de Application Continuity in uw bedrijf

Het juist krijgen van Application Continuity is een expertise. Vertel ons je uitdaging zo concreet mogelijk in onderstaand formulier, nemen we snel contact op.


  Onze managed services voor Application Continuity

  Managed Security

  Security management, actieve monitoring, pro-actieve updates en een team dat dag en nacht klaarstaat – standaard inbegrepen in al onze diensten.

  Compliance

  True is je partner als het gaat om compliancy binnen de ICT-omgevingen die we neerzetten. True helpt niet vanuit de theorie, maar vanuit de praktijk.

  Managed Private Cloud

  Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

  Managed Public Cloud

  Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.