IT-outsourcen

Meer focus met behulp van ICT outsourcen

IT outsourcen biedt een flink aantal voordelen. Door ICT beheer of support (gedeeltelijk) uit te besteden kan uw organisatie zich richten op de kerncompetenties en ontstaat er meer flexibiliteit. U behaalt bovendien schaalvoordelen: met behulp van een IT-outsourcer kunt u sneller schakelen. Kortom: het zorgt ervoor dat uw business blijft draaien en sneller vooruit kan.

IT-outsourcing uitdagingen bij bedrijven

Focus op core-business

Steeds neer disciplines binnen de IT-branche worden specialistisch. Met IT-outsourcing kunt uw bedrijf een deel van deze specialisaties uitbesteden, waardoor er meer focus is voor de kernactiviteiten.

Verbeteren van kwaliteit

Het is lastig om talent te vinden voor alle nieuwe IT-disciplines die ontstaan. Met IT-outsourcing kiest u voor een partij kiezen die deze specialisaties al in huis heeft, wat u meer kwaliteit oplevert.

Kostenreductie

IT is vaak een kostenpost en vraagt om grote investeringen. Door IT-specialisaties uit te besteden is uw business in staat om sneller mee te bewegen met veranderingen. Dit ziet u ook terug onderaan de streep.

IT outsourcen uitdagingen

U wilt optimale IT-ondersteuning voor uw business. Toch blijkt dit in praktijk vaak lastig. Uw business wil vaak sneller vooruit dan IT kan bijbenen, want uw IT-afdeling heeft te kampen met ondercapaciteit, een tekort aan specialisten of is bezig met het continu blussen van brandjes. Herkenbaar? IT-outsourcing biedt een uitkomst.

Beschikbaarheid (bedrijfs)applicaties

Er komt veel kijken bij het beschikbaar houden van uw bedrijfskritische systemen. True neemt de volledige verantwoordelijkheid van het grijze gebied tussen middleware en levering van de applicatie. Dit noemen wij managed hosting.

Prestaties bedrijfsapplicaties

Van de omgeving waar u applicaties staan tot het aantal CPU’s en cores die uw servers gebruiken en de netwerkverbindingen: er zijn vele factoren die de snelheid van uw applicatie bepalen. True is hierin gespecialiseerd.

Omgang met piekbelasting

Sommige applicaties moet in één keer heel veel verkeer verwerken. De omgevingen bij True kennen standaard een ruim jasje. Vooraf wordt berekend en besproken hoeveel verkeer er wordt verwacht zodat de omgeving het verkeer gegarandeerd kan opvangen.

Gefrustreerde eindgebruikers

Eindgebruikers raken gefrustreerd als zij niet kunnen werken met hun systemen en kloppen bij de IT-afdeling aan, waardoor deze meer belast worden. True heeft diverse digitale werkplekken en een 24/7 beschikbare servicedesk waar uw eindgebruikers vragen kunnen stellen. IT-outsourcing op z’n best.

Implementatie nieuwe technologie

De snelheid van technologische ontwikkelingen is soms moeilijk bij te benen. True is specialist in nieuwe cloud-native technologieën zoals containers, Kubernetes en het ecosysteem daaromheen. Hulp is geboden.

Download gratis onze guide over de uitdagingen bij ICT outsourcen

IT-outsourcing gids met tips en tricks

Er zijn vele factoren om rekening mee te houden wanneer u van plan bent om IT-beheer of support uit te besteden. In onze guide vindt u de factoren die komen kijken bij IT-outsourcing.

Meer focus op uw business door IT outsourcen bij True

True neemt de volledige verantwoordelijkheid over de beschikbaarheid, prestaties en schaalbaarheid van uw IT-infrastructuur. Ook het grijze gebied. Met IT-outsourcing houdt u meer tijd over voor uw kerncompetenties. Vertel ons uw uitdagingen via onderstaand formulier. Onze ICT-experts nemen snel contact met u op.


  IT outsourcen diensten

  Managed
  Public Cloud

  Voor IT-outsourcing van de hosting van uw bedrijfskritische applicaties zoals websites, e-commerce-omgevingen of webapplicaties. True optimaliseert uw hostingomgevingen op beschikbaarheid, snelheid en schaalbaarheid.

  Managed
  Cloud

  Een beheerde cloudomgeving waarmee uw bedrijfsapplicaties online beschikbaar zijn en blijven. True licht de workloads, toepassing en roadmap van uw applicaties goed door, en komt met passend advies: public cloud, private cloud of juist een combinatie: hybrid.