Optimaliseer de beleving van uw websitebezoeker

Een websitebezoeker wil continu nieuwe content en features. Voor agencies, webshops en online media staan het binden en converteren van bezoekers op nummer één. Om te voldoen aan de kritische eisen van de websitebezoeker is een operatie nodig die is georganiseerd om continu in te spelen op het gedrag en wensen van de websitebezoeker.

Snelle laadtijd
Veiligheid
Contentverversing
Continuïteit

Een techoperatie met extra mile mentaliteit

Het perfectioneren van het samenspel tussen webontwikkelaars, security-, netwerk- en systeemspecialisten is al meer dan zeventien jaar de expertise van True. Managed operations van True gaat elke dag verder om nog meer prestaties uit webomgevingen te halen. Verbeterslagen zijn gebaseerd op jarenlange expertise en de drive om continu onderzoek te doen naar performanceverbeteringen en te leren van oorzaak en gevolg. Met experts die de verantwoordelijkheid nemen over de complete webtechnologiestack. Van infrastructuur tot connectiviteit. Van middleware tot data. Managed operations is tevens ingericht om veiligheid, schaalbaarheid en compliancy maximaal te borgen binnen de webomgeving.

Bewezen platforms voor succes op het web

True ontwerpt en creëert op maat gesneden en geoptimaliseerde webomgevingen voor websites, webapps en webshops. In onze managed platforms komt al onze kennis en expertise tezamen. Of het nu om een grote mailing, een campagne waar veel bezoek verwacht wordt of een veilige infrastructuur voor bedrijfskritische informatie gaat; onze managed platforms zijn doorontwikkeld om speciale toepassingen steeds meer kracht te geven.

Website en (mobiele) applicatie-ontwikkelaar Inspire
'True denkt met ons mee in performance tuning'
Floris Vlasveld - Inspire

Contact onze webexperts

Hoe staat uw webproject er momenteel voor? Laat managed operations van True zich buigen over de uitdagingen binnen uw webomgeving. In nauwe samenwerking met uw webontwikkelaars gaan we voor de allerbeste prestaties.

Neem uw webproject onder handen met True
  • Uw applicatie, uw enige zorg - onze experts optimaliseren proactief systemen en de gehele softwarestack.
  • Onze standaard, uw voorsprong - Bij de optimalisaties wordt 18 jaar ervaring met de grootste webprojecten van Nederland meegenomen.
  • Denken in beta - True is doorlopend bezig met het toepassen van de meest innovatieve webtechnologieën

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.