Dedicated Server

Haal alles uit applicaties, website, e-mail en databases

Dedicated servers geven een gegarandeerde prestatie, betrouwbaarheid en veiligheid.

Constante optimalisatie

De engineers monitoren, testen en optimaliseren uw omgeving continu om de beste prestaties voor uw applicatie of website te bereiken.

De beste configuraties

Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee de hoogste snelheden worden behaald.

Geen concessies in kwaliteit

We selecteren continu de best presterende hardware die de markt te bieden heeft, zonder concessies te doen in kwaliteit.

Dedicated hardware én software kennis

Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en assisteren u continu. We configureren uw omgeving en implementeren slimme oplossingen die al eerder succesvol zijn toegepast.

Waarom Dedicated server hosting bij True?

Maatwerk configuratie

We stellen uw optimale configuratie samen op basis van uw wensen. Daarna nemen we uw custom oplossing volledig in beheer. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Linux. Windows.

True installeert en beheert alle servers tot aan uw eigen applicatie, of het nu gaat om Linux of Windows. Bij het uitkomen van nieuwe versies lichten we u in en updaten direct het systeem.

Samenwerken

Uw dedicated server wordt gekoppeld aan uw bestaande omgeving of in een nieuwe omgeving geplaatst. Zo bent u op alle scenario’s voorbereid.

Dedicated Server iets voor uw organisatie?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn van onze dedicated server oplossingen. Laat ons weten wat uw uitdagingen zijn door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom hosting van True?

  • Hardware management
  • Installatie & deploy OS, software en applicatie
  • Applicatie optimalisatie
  • Software & firewall configuratie
  • Back-up & restore management
  • Incident & problem management
  • 24×7 Actieve monitoring op hardware, services, prestaties, capaciteit & logs
  • Rapportages & trendanalyses

Meer weten over ons platform?

Virtual Server

Niet iedereen heeft een volledige dedicated server nodig. Met de virtual servers van True krijgt u een flexibele, virtuele infrastructuur met de prestaties van een dedicated platform.

Colocatie

Colocatie bij True biedt een kosteneffectieve, professionele omgeving met ruimte om infrastructuur te laten meegroeien met uw organisatie.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.