True x EveryLeisure

De infrastructuur van True is de ruggengraat van EveryLeisure

True Story EveryLeisure
True Story EveryLeisure
Home / Over True / Klanten / EveryLeisure
Met een geavanceerd automatiseringssysteem revolutioneert EveryLeisure de recreatiebranche, zowel in Nederland als binnenkort in heel Europa. De automatisering van EveryLeisure, zoals reserveringssystemen, toegangscontrole en energiebesparingssystemen voor vakantiewoningen, bespaart de recreatiebranche in Nederland veel tijd en kosten. De systemen draaien op de hoog-presterende infrastructuur van True. Voor deze True Story zijn we in gesprek met Martin de Vries, commercieel manager bij EveryLeisure, en Jorn Stuitje, product owner bij EveryLeisure.

Automatisering voor recreatieparken

EveryLeisure verzorgt automatisering voor recreatieparken, in de breedste zin van het woord, zowel hardware als software. “Met deze automatisering besparen onze klanten tijd van hun personeel, tijd die ze weer kunnen inzetten in persoonlijk contact op het park”, zegt Martin. “We leveren een breed pakket van onder meer websites, reserveringssystemen, een CRM, “mijn” omgevingen, kassa-systemen en narrowcasting. Maar ook hardware als slagbomen met kentekenherkenning, energiebesparing en toegangscontrole voor vakantiewoningen vallen daaronder.”

Jorn vult aan: “Juist vanwege die breedte zijn we de enige totaalleverancier in Nederland, mogelijk zelfs in Europa. Juist door de combinatie van hardware en software. Onze core business is recreatieparken, maar we leveren ook met gemak aan andere branches, zoals jachthavens, hotels en huisvesting.”

Slagboom met kentekenherkenning

Infrastructuur als de ruggengraat van de automatisering

“Voor onze software zijn we nu druk bezig met Laravel; voor onze nieuwe website zijn we met NextJS bezig. Veel van de ontwikkeling van hardware doen we zelf, maar bijvoorbeeld slagbomen en kentekenherkenningcamera’s kopen we in. Paslees-systemen en energiebespaarsystemen ontwikkelen we zelf. Die software is volledig geïntegreerd in de EveryLeisure omgeving. Voor onze klanten betekent dat: in één office-systeem je park beheren, niet hoeven schakelen tussen meerdere systemen of handmatig gegevens over te zetten”, zegt Jorn. “Voor al deze systemen is infrastructuur en een goede internetverbinding de ruggengraat. Zo hebben we bij True servers staan voor onze databases, websites en API’s. Zonder deze ruggengraat kunnen we onze diensten niet leveren.”

Martin vult aan: “Voordat we bij True kwamen, hadden we veel issues met de uptime van onze digitale systemen. Dan viel een deel hosting uit en lag ons systeem plat. Vooral midden in het vakantie-seizoen, van april tot oktober wil je dat niet! True gaf de belofte mee van een goede performance en uptime. Die belofte is True nog altijd nagekomen.”

Tegelijk met een restyling van de gehele interface in 2022 hebben engineers van True ook servers geüpgraded. Jorn: “Ook boden we in het verleden veel te veel maatwerk websites aan, waar we die tegenwoordig standaardiseren. Dat legt minder druk op servers. Engineers van True hebben hierbij meegedacht. De samenwerking ervaren we als heel prettig. Afspraken worden nagekomen, medewerkers van True denken goed mee en reageren vlot. Dat zijn positieve items in een partnerschap.”

“Een goed voorbeeld van deze samenwerking is de manier waarop True ons helpt tijdens de piekmomenten in het websiteverkeer van de recreatieparken”, zegt Jorn. “Ieder jaar, wanneer vakantiegangers massaal hun vakantie gaan uitzoeken en boeken, ontstaat er een enorme toename in websiteverkeer. Deze piekbelasting wordt altijd snel en efficiënt opgevangen door het schalen van de infrastructuur bij True, zodat onze systemen soepel blijven draaien en klanten hun boekingen zonder problemen kunnen voltooien.”

Ambitie: Europa veroveren!

“Onze ambitie is om Europees verder te groeien, te beginnen met Duitsland in het derde kwartaal van 2024”, zegt Martin. “EveryLeisure staat bekend als het meest innovatieve softwarebedrijf in de recreatiebranche in Nederland. We zijn onze systemen aan het voorbereiden zodat de software deze groei ook aankan. Dat is een uitdaging: we bieden een breed pakket aan, waardoor er veel plekken zijn om code aan te passen voor internationalisering. Wel een mooie uitdaging om Europa te veroveren!”

Meer True Stories