RabbitMQ hosting

RabbitMQ hosting

Verwerk taken sneller en gestructureerder met RabbitMQ

RabbitMQ is open source software voor het verzenden en ontvangen van berichten tussen systemen. True kent deze software door en door; maak gebruik van onze kennis en expertise.

Optimale prestaties

De cloudengineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor het RabbitMQ hosting platform. U profiteert van de beste prestaties.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerk RabbitMQ cloud hosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor RabbitMQ hosting

Websites, webshops en apps die grote hoeveelheden data verwerken, laten deze taken bij voorkeur op de achtergrond uitvoeren. Deze techniek wordt ook wel asynchroon messaging genoemd. Het verwerken van taken op de achtergrond wordt middels queues gedaan: een rij opdrachten die uitgevoerd moeten worden. RabbitMQ is een tool die deze wachtrij maakt en de taken (afbeeldingen ophalen, berichten verstuurd tussen users, webcontent opvragen, ect.) op de achtergrond uitvoert.

Waar True u mee helpt

True helpt organisaties in het zetten van de juiste stappen om deze werkwijze te implementeren. Zo staat er een dedicated solutions architect voor u klaar om uw organisatie naar een RabbitMQ platform te begeleiden.

Managed Backup

Back-ups hebben minimale impact op de hostingprestaties omdat zij op efficiënte manier zijn opgeslagen. Doordat de data op disk wordt opgeslagen, zijn herstelacties snel op te starten. Zo heeft u de zekerheid dat bedrijfskritische data altijd beschikbaar is.

Hybride cloud platform

Wilt u gebruik te maken van een private of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Dedicated
solution architect

Uw legacy-app moderniseren met microservices? Of juist nieuwe webdiensten hosten op meerdere cloudomgevingen? Een Solutions Architect staat vanaf dag één voor u klaar om mee te denken.

Uitgebreide support

Kiest u voor RabbitMQ cloud hosting bij True, dan kunt u ervan op aan dat alles volledig is gemanaged. Als website- of webshop-eigenaar hoeft u zich niet druk te maken om het onderhoud en updates van de containersoftware.

Download gratis ons E-Book: 26 handige tools voor Kubernetes beginners

Application Modernization met Kubernetes

Met de 26 cloud-native tools voor Kubernetes uit dit e-book maak je serieuze stappen in het sneller ontwikkelen en uitrollen van je containerized applicaties.

Vraag een advies op maat aan voor RabbitMQ hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over RabbitMQ hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan de architectuur van uw platform en uw ontwikkelroadmap.


  RabbitMQ Cloud hosting door True:

  RabbitMQ hosting
  • True helpt bij het optimaliseren van de indexes voor de meest voorkomende queries. We gaan voor u na waar queries te vermijden zijn via caching;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw webproject en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie.

  Meer informatie over RabbitMQ

  Asynchrone Messaging

  Ondersteunt diverse messaging protocollen, message queuing, ontvangstbevestiging, flexibele routing naar queues, multiple exchange type.

  Developer Experience

  Implementeer met BOSH, Chef, Docker en Puppet. Ontwikkel berichten in meerdere talen zoals: Java, .NET, PHP, Python, JavaScript, Ruby, Go en vele anderen.

  Distributed Deployment

  Cluster setup mogelijk voor schaalbaarheid en flexibiliteit overal ter wereld.

  Enterprise & Cloud Ready

  Authenticatie en autorisatie beschikbaar. RabbitMQ is een lichtgewicht applicatie en eenvoudig te implementeren in public en private cloud platforms.

  Tools & Plugins

  Er zijn voor RabbitMQ een grote hoeveelheid tools en plug-ins beschikbaar ten behoeve van operationele statistieken en rapportage mogelijkheden met integratie in diverse Line Of Business applicaties.

  Management & Monitoring

  De RabbitMQ-beheer-plugin biedt een HTTP-gebaseerde API voor beheer en monitoring van RabbitMQ, samen met een browserbased userinterface en command line tool.

  Veelgestelde vragen over RabbitMQ

  Wat is de capaciteit van RabbitMQ?

  Wachtrijen zijn single-threaded in RabbitMQ, waarbij één wachtrij tot ongeveer 50.000 berichten kan verwerken. Een betere doorvoer wordt bereikt op een multi-core systeem als er meerdere wachtrijen en meerdere consumers worden gebruikt. Optimale doorvoer wordt bereikt met evenveel wachtrijen als cores op de onderliggende node(s).

  Hoe houdt u de queues kort?

  Veel berichten in een wachtrij kunnen het RAM-gebruik zwaar belasten. Om RAM vrij te maken, begint RabbitMQ met het verwijderen van (page out) berichten naar schijf. Het proces voor het verlaten van de pagina kost gewoonlijk tijd en blokkeert de wachtrij voor het verwerken van berichten wanneer er veel berichten moeten worden afgedrukt, waardoor de wachtrijsnelheid afneemt. Als er veel berichten in de wachtrij staan, kan dit de prestaties van de makelaar negatief beïnvloeden.

  Bovendien is het tijdrovend om een ​​cluster met veel berichten opnieuw op te starten, aangezien de index opnieuw moet worden opgebouwd. Het kost ook tijd om berichten tussen knooppunten in het cluster te synchroniseren na een herstart.

  Praktisch RabbitMQ advies

  Onderstaande video legt uit wat RabbitMQ is en hoe het werkt.

  RabbitMQ hosting