Sla data snel, efficiënt en veilig op met object storage

Sla data van je website sneller, efficiënter en veiliger op. Met object storage van True zijn de data van je website, webshop of webapplicatie ongekend schaalbaar, multi-datacenter beschikbaar en uitermate geschikt voor statische content.

Object Storage - snelle data-opslag

Wat is object storage?

Object storage is een opslagmethode om grote hoeveelheden data op te slaan. Data wordt in meerdere datacentra opgeslagen als object in de object store en is aanroepbaar via een API. Object storage is daarnaast software-defined storage, wat inhoudt dat vrijwel iedere machine om te bouwen is als opslagmedium. Dit vergroot de schaalbaarheid aanzienlijk.

Amazon
S3-API

Object storage van True maakt gebruik van een toegankelijke Amazon S3-API. Met simpele http-commando’s als ‘GET’, ‘POST’, ‘PUT’ en ‘DELETE’ zijn data direct vanuit de object store aan te roepen of te wijzigen.

Snel &
efficiënt

De statische content wordt rechtstreeks geserveerd vanuit de centrale object store. De webomgeving van klanten wordt hierdoor vele malen minder belast, omdat de content niet in die omgeving wordt opgeslagen.

Multi-
datacenter

Object storage is beschikbaar vanuit drie datacentra. Bij uitval van één datacenter worden de taken overgenomen door de overige datacentra. Indien data verloren of corrupt raakt in één datacenter, dan blijft deze alsnog beschikbaar op de overige twee replica’s. Super redundant.

Tijdelijk
publieke URL

Het is mogelijk een object tijdelijk beschikbaar te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk een object dat onder een URL beschikbaar is gedurende bijvoorbeeld een uur publiekelijke beschikbaar te stellen. Na dit uur zal het object enkel privé beschikbaar worden voor de klant middels een key.

Flexibel
als elastiek

Object storage bij True is flexibel als elastiek. Loop je met de statische content bijna tegen een plafond aan? Dan is capaciteit snel bij te schakelen. Sterker nog, bij True signaleren we deze trend vroegtijdig en laten je het ruim op tijd weten.

Veiliger, sneller en efficiënter je data opslaan

Wil je ook dat de data van je website, webshop of webapplicatie veiliger, sneller en efficiënter wordt opgeslagen? We vertellen je er graag meer over.

Wil je dit ook?

  • Direct objecten (data) oproepen in je code via de Amazon S3-API
  • Data-opslag in een Nederlands datacenter
  • Data-replicatie die plaatsvindt op ten minste drie locaties
  • Data-opslag die gebruikmaakt van de snelste SSD’s die er zijn
  • Flexibiliteit over aanroepen van data via HTTP, HTTPS, HTTP/2 én IPv4 of IPv6

Lees onze object storage verhalen

Wat zijn de verschillen tussen file storage, block storage en object storage?

Achtergrond - 15.11.2017

Iedere hostingomgeving heeft ermee te maken: storage. Op dit moment is storage plat te slaan naar drie categorieën, namelijk file storage, block storage en object storage.  Maar wat houden deze technologieën precies in? Hoe werkt de technologie? Wat zijn die voordelen precies? Waar kun je het als developer voor inzetten? We hebben het voor je […]

Data - 26.09.2017

Een defecte harddrive of disk hoeft niet altijd defect te zijn. Vaak wordt deze na onderzoek opnieuw in de markt gebracht als replacement-part. Sterker nog, in sommige gevallen is data met speciaal apparatuur zelfs uit de ‘defecte’ harddrive of disk te lezen. Bij True pakken we het anders aan. In dit artikel lees je hoe […]

Microservice architectuur en de businessuitdagingen daarvan

Achtergrond - 04.10.2018

De afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de basis van een nieuw TrueCare, het communicatiesysteem voor alle services en support die True biedt. We hadden namelijk een flinke uitdaging: legacy moest samengevoegd worden tot één nieuwe interface. Al snel wisten we dat een microservice-architectuur zou helpen in de transitie naar één TrueCare. In dit artikel […]

Stel je vraag aan een van onze object storage experts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.