Nieuwe features sneller doorvoeren

Om een webapplicatie naar een hoog niveau te brengen, is focus nodig. Een team aan specialisten moet ervoor zorgen dat het aantal gebruikers groeit door continu in te spelen op diens wensen. Hoe zorg je er als webapplicatiebouwer voor dat je de veranderende vraag van gebruikers snel kan faciliteren?

Managed webapplicatie hosting platform layer

Een doordachte technologiestack zorgt voor wendbaarheid

Het verschil tussen een goede webapplicatie en een webapplicatie die écht het verschil maakt zit in de manier waarop je in staat bent om je aan te passen aan de gebruikers. Een doordachte opbouw van de technologiestack en afgestemde werkwijzes tussen specialisten helpt je team wendbaar te zijn.

Een afgestemde manier van werken

True haakt met haar ervaring graag in door specialismes uit handen te nemen of bewezen methodes voor te stellen. De applicatieinfrastructuur wordt op basis van de gebruikte technieken afgestemd.

Een specialistische sparringspartner

We zijn benieuwd naar de roadmap van de webapplicatie. True denkt mee welke technologie of aanpassingen nodig zijn om de benodigde stappen efficient te kunnen zetten.

Een deploystrategie

Om de webapplicatie door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en deployen gewenst. True gaat verder door te ondersteunen bij het deployproces.

Managed application platform

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur worden keuzes qua inrichting altijd gebaseerd op de lange termijn. Nooit worden consessies gedaan op basis van prestaties of capaciteit. Zo groeit het hosting platform altijd mee met uw succes.

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijft van invloeden van buitenaf.

Managed infra platform

Verbeter de interactie met gebruikers door een maximaal wendbare webapplicatie

Managed hosting solution voor webapplicaties

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.