Vijf sterren voor True in de Emerce 100!

Ieder jaar presenteert Emerce de Emerce 100. De beste Nederlandse bedrijven op het gebied van creatie, e-business, online marketing, ICT en technologie worden jaarlijks met elkaar vergeleken en beoordeeld. True staat er dit jaar ook weer in, met welgeteld vijf sterren in de categorie Hosting shared & Managed!

Onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction heeft in opdracht van Emerce het imago van ruim 632 bedrijven met elkaar vergeleken. Beoordeling vond onder andere plaats op basis van kennisniveau, waar voor je geld, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Bedrijven zijn geplaatst in vijf categorieën: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Het maximaal aantal sterren dat behaald kon worden was zeven sterren.

Uit het artikel van Emerce:

“(…) True verbetert zich met een halve ster. Bij True springt de waardering voor kennis/knowhow en betrouwbaarheid eruit”.

Kijk, daar worden we blij van. Thanks Emerce!

Trots en dankbaar

Natuurlijk zijn we trots op dit resultaat! Iedere dag werken we hard en gemotiveerd aan de beste managed hostingoplossingen van Nederland. Onze dank gaat dan ook uit naar alle klanten die ons dagelijks inspireren om het beste uit onszelf te halen, en naar onze Trueligans die dag in, dag uit klaarstaan om de webomgevingen van onze klanten nóg efficiënter te laten opereren!

Benieuwd naar de rest van de genomineerden? Lees het volledige artikel op Emerce. Benieuwd naar onze managed hosting dienstverlening? Neem een keer contact met ons op. We vertellen je er graag over.

Emerce top 100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilian Drewel
Contentmarketeer
Categorie: News

News - 07.04.2020

True heeft de eerste plek behaald in de Emerce 100 in de categorie shared & managed hosting. Een resultaat van jarenlang hard en gemotiveerd werken aan de beste managed hostingdiensten van Nederland! Afgelopen jaren noteerde True driemaal de toppositie, één keer werden we tweede en een keer derde. Bekijk onze Managed Hosting dienst “True, Argeweb […]

News - 09.04.2019

Ook dit jaar presenteert Emerce de Emerce 100 2019. Deze keer werden er maar liefst 759 bedrijven onderzocht. En net als vorig jaar staat True weer hoog in de top 100 met maar liefst 5,5 ster! In de categorie Hosting shared & managed kreeg True een halve ster erbij ten opzichte van vorig jaar. Bekijk […]

News - 13.04.2016

Nieuwsmedium Emerce publiceert elk jaar de Emerce100, waarin de beste e-business bedrijven van Nederland staan vermeld. True staat in 2016 in de categorie shared en managed hosting op de eerste plaats en dat is een resultaat waar we enorm trots op zijn! Voor de samenstelling van de Emerce100 hebben 650 lezers meegedaan aan het onderzoek. […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.