Vijf sterren voor True in de Emerce 100!

Emerce top 100 beste hosting provider
Emerce top 100 beste hosting provider
Home / Blog & Nieuws / News / Vijf sterren voor True in de Emerce 100!

Ieder jaar presenteert Emerce de Emerce 100. De beste Nederlandse bedrijven op het gebied van creatie, e-business, online marketing, ICT en technologie worden jaarlijks met elkaar vergeleken en beoordeeld. True staat er dit jaar ook weer in, met welgeteld vijf sterren in de categorie Hosting shared & Managed!

Onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction heeft in opdracht van Emerce het imago van ruim 632 bedrijven met elkaar vergeleken. Beoordeling vond onder andere plaats op basis van kennisniveau, waar voor je geld, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Bedrijven zijn geplaatst in vijf categorieën: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Het maximaal aantal sterren dat behaald kon worden was zeven sterren.

Uit het artikel van Emerce:

“(…) True verbetert zich met een halve ster. Bij True springt de waardering voor kennis/knowhow en betrouwbaarheid eruit”.

Kijk, daar worden we blij van. Thanks Emerce!

Trots en dankbaar

Natuurlijk zijn we trots op dit resultaat! Iedere dag werken we hard en gemotiveerd aan de beste managed hostingoplossingen van Nederland. Onze dank gaat dan ook uit naar alle klanten die ons dagelijks inspireren om het beste uit onszelf te halen, en naar onze Trueligans die dag in, dag uit klaarstaan om de webomgevingen van onze klanten nóg efficiënter te laten opereren!

Benieuwd naar de rest van de genomineerden? Lees het volledige artikel op Emerce. Benieuwd naar onze managed hosting dienstverlening? Neem een keer contact met ons op. We vertellen je er graag over.

Emerce top 100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News