Virtual server

Voor snelle schaalbaarheid

De prestaties van een dedicated server gecombineerd met de flexibiliteit van een virtual server. Onze diepgaande kennis verenigd in één virtueel platform.

True voorziet in de beste configuraties, database-optimalisaties en doet geen concessies in kwaliteit.

Virtual Server op de beste hardware in de markt

Krijg een offerte

3 redenen voor een virtual server bij True

 • Dedicated hosting, maar dan virtueel – De kracht van dedicated hosting, maar dan virtueel. True is continu bezig met de optimalisatie van uw virtual server-omgeving.
 • De beste configuraties – Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee wij de hoogste snelheden voor uw omgeving behalen.
 • Geen concessies in kwaliteit – We selecteren continu de best presterende hardware die de markt te bieden heeft, zonder concessies te doen in kwaliteit. Virtual servers zijn consistent in hardware en architectuur.

De voordelen van virtual server hosting

Flexibel als elastiek

Bij incidenten kunnen virtual dedicated servers direct op beschikbare omgevingen worden gezet. Het platform is zo opgezet dat uw virtual server in elk netwerk kan samenwerken. Een fysieke server of een hardwarematige firewall voor uw virtuele omgeving? Alle samenstellingen zijn mogelijk. En de impact blijft zo laag mogelijk.

Tijdelijk meer websitebezoek managen

De ene keer is het drukker dan de andere keer. Een grote actie, een evenement, een link op een populaire weblog naar uw website. Geen probleem! We schakelen website prestaties bij en als de storm over is, gewoon weer terug.

Vanavond online?

Virtual dedicated servers worden door één centraal systeem aangestuurd. We hebben al duizenden virtuele servers opgeleverd. Vanuit deze ervaring hebben we installaties grotendeels gestandaardiseerd voor als een nieuwe website snel online moet.

Even uitwijken

Uw productieomgeving is volledig managed bij True. We houden rekening met uw drukste business uren en zullen onderhoud bij voorkeur in de rustige periode plannen. Bij updates of het testen van een nieuwe release kunnen we, indien gewenst, de hosting omgeving eenvoudig dupliceren naar een andere virtuele server. Voor kleine wijzigingen kunnen we de veranderingen meteen in de live-omgeving doorvoeren.

Het virtuele platform van True

De virtual servers van True draaien op het in-house ontwikkelde virtual platform Highlander. Met dit virtual platform profiteert u van:

 • A-klasse servers en switches;
 • Intel Xeon V4 processoren;
 • SSD lokale disks;
 • local, shared en backup storage opties;
 • meerdere redundante Gbit-connecties.

Functionaliteiten

 • Hybride virtueel/fysiek
 • Direct schaalbaar
 • Rapid deploy services
 • Rapid restore services
 • Live migratie services
De beste CPU, geheugen, opslag en connecties voor jouw virtual server

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.