Virtuele Server

Schaalbaarheid en betrouwbaarheid met een virtual server voor uw webapplicatie

Virtual server: de prestaties van een dedicated server gecombineerd met flexibiliteit. Onze diepgaande kennis over virtuele servers verenigd in één virtueel platform, voorzien van de beste configuraties, database-optimalisaties en zonder concessies in kwaliteit of beschikbaarheid.

virtuele server van true

100% managed

Elke virtual server is standaard voorzien van een Service Level Agreement. Hiermee krijgt u de garantie dat de specialisten van True dag en nacht de zorg dragen voor uw omgeving.

Uiterst schaalbaar

Zorgt een succesvolle campagne voor een piek in uw webtraffic? Geen probleem. Wij managen de tijdelijke piek in uw webtraffic en schakelen bij wanneer dat nodig is.

Ruim jasje

We stellen voor elke virtual server dedicated resources beschikbaar. We overboeken onze servers nooit, waardoor u vertrouwen kan op gegarandeerde serverprestaties.

Virtuele server als onderdeel van het True private cloud platform

Virtuele server: de basis van onze private cloud

Virtuele servers bij True zijn nooit in hun eentje, ze zijn namelijk onderdeel van ons private cloud platform. Dit platform bestaat uit een combinatie van meerdere virtuele servers en dedicated servers. Per applicatietype onderzoeken onze hostingexperts wat de beste hostingarchitectuur is. U hoeft zelf dus niets uit te zoeken wat besturingssysteem of andere middleware betreft. True doet dat volledig voor u.

Virtuele server als onderdeel van het True private cloud platform
Virtuele server True private cloud

Virtuele server bij True:

Managed hosting op maat

Bij True ontwikkelen we een managed hosting omgeving die volledig is afgestemd op uw webapplicatie. Onze solutions architects analyseren de workloads en de verwachte capaciteit van uw applicatie en komen met een uitgebreid plan voor de nieuwe hostingarchitectuur. Na de oplevering beheren wij de omgeving volledig voor u tot aan de code. Dit noemen wij managed hosting.

Veel ervaring met grote webomgevingen

De virtuele servers van True zijn gebaseerd op jarenlange expertise in het managen van de drukste en meest complexe websites en applicaties van Nederland. Voor de meeste workloads zijn de virtuele servers van True dan ook meer dan geschikt. Heeft u nog hogere eisen aan uw performance? Dan biedt True ook dedicated servers.

Minimale impact van verstoringen

Bij True is iedere virtuele server onderdeel van een netwerk in het private cloud platform. Wanneer zich onverhoopt een incident voordoet, wordt uw virtuele server direct op een alternatieve omgeving overgezet. Op deze manier minimaliseren wij de impact van een netwerkincident op uw business.

Integreerbaar met public cloud

Onze hostingexperts hebben ruimschoots ervaring met managed public clouds. Uw bestaande virtuele servers of private cloud platform is bijvoorbeeld te integreren met instanties bij een public cloud provider. Ook zijn er mogelijkheden om uw containerworkloads bij True neer te zetten en om technologie zoals Kubernetes in te zetten.

Uitgebreide monitoring

True installeert standaard uitgebreide monitoring tools om uw platform en uw applicatie te monitoren en analyseren. Zo trachten we problemen voor te zijn en als we achteraf ingrijpen, dan weten we precies wat we moeten doen. True blijft steeds uw server tweaken om continu de beste balans te vinden.

Virtuele server architectuur

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd of uw webapplicatie geschikt is voor een virtual server bij True? Laat dan de de specificaties achter van uw huidige hostingarchitectuur, klik op onderstaande knop en vul het formulier in. Onze experts zullen dan contact met u opnemen.

Private cloud afbeelding
een offerte aanvragen

Wat is een virtuele server?

Een virtual server is een afgeschermde virtuele omgeving op een dedicated server. De capaciteit van de dedicated server (processor, geheugen, opslag) worden met behulp van virtualisatietechnologie in stukjes verdeeld. Een virtuele server wordt ook wel een Virtual Private Server genoemd, al noemen we het bij True liever een Virtual Dedicated Server omdat onze virtuele servers presteren zoals een dedicated server.

Wat is een virtuele server uitleg

Geen last van ‘noisy neighbours’

Een virtual server heeft in de basis dezelfde mogelijkheden als een dedicated server. Meestal kunt u kiezen welk besturingssysteem u gebruikt, hoeveel geheugen, hoeveel opslag je nodig hebt en hoeveel processoren. Veel hostingproviders zetten een fysieke server in en delen deze op in meerdere virtuele servers. Bij True is uw virtuele server echt alleen van u en heeft u geen last van ‘noisy neighbours’.

Geschikt voor clustering

De virtuele servers doen het goed in geclusterde omgevingen en zijn bij uitstek geschikt voor grote webshops, grote websites of omgevingen die te maken krijgen met veel bezoekersverkeer. Dit zijn doorgaans websites die veel bandbreedte gebruiken en daarom meer beroep doen op de capaciteiten van een server. Kortom: Ze hebben simpelweg meer rekenkracht nodig om optimaal en snel te presteren.

De beste en snelste hardware

Onze virtual servers presteren beter dan virtuele servers die gebruikt worden voor shared webhosting. Bij True gebruiken we betere en nieuwere hardware zoals de snelste SSD-schrijven en snelle netwerkkaarten. Ook doen we niet aan overboeking, waardoor een server minder last krijgt. Onze virtuele servers hebben een zeer ruim jasje, waardoor we prestaties kunnen garanderen en er voldoende mogelijkheid is om uit te breiden.

Back

Offerte

Virtuele ServerVirtuele Server
Back

    Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.