Apache Tomcat hosting

Apache Tomcat hosting door True

De beste prestaties met Apache Tomcat hosting van True

Apache Tomcat is een opensource webcontainer die de communicatie tussen JSP-pagina’s en webservers verzorgt. Bij True kennen we alle ins-en-outs van Apache Tomcat en bieden wij deze ervaring en kennis aan.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor Apache Tomcat die ervoor zorgen dat uw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerkhosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor Apache Tomcat hosting

De cloud experts van True hebben veel kennis en ervaring in het hosten en optimaliseren van Apache Tomcat servers. Ze hebben de beste configuratie ontwikkeld die uw Apache Tomcat hosting platform optimaal laat presteren. Ze optimaliseren alle connecties van de complete technologiestack en kunnen uw webapplicatie ook in een geclusterde omgeving hosten voor de meest optimale beschikbaarheid en prestaties.

Waar True u mee helpt

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen.

Hybrid cloud platform

Wilt u gebruik te maken van een private cloud of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Moderne deploystrategie

Om webapplicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True kan u helpen met het adopteren van een moderne deploystrategie.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Als het eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw organisatie betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw Python applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

Download gratis ons E-Book: Devops op Azure

Azure DevOps E-book voorbeeld

Dit e-book is gericht op ontwikkelteams die op een DevOps-manier (willen) werken. De diensten en tools van Azure DevOps kunnen deze teams verder professionaliseren. In dit e-book lees je hoe.

Vraag direct een offerte aan voor Apache Tomcat hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Apache Tomcat hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.

  Apache Tomcat hosting door True:

  Apache Tomcat hosting door True
  • Vanaf dag een in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van uw project te waarborgen;
  • De experts van True monitoren continu de beschikbaarheid en prestaties van uw hostingomgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw Tomcat project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerde Apache Tomcat cluster hostingomgeving.

  Meer informatie over Apache Tomcat

  Apache Software Foundation

  Apache Tomcat is een opensource-webcontainer ontwikkeld door de Apache Software Foundation (ASF).

  Servlets en JSP’s

  Tomcat ondersteunt servlets en JSP’s. De Tomcat-servletmotor wordt veel gebruikt in combinatie met de HTTP-server Apache. Tomcat kan ook als onafhankelijke webserver functioneren.

  Lichtgewicht

  Tomcat is een lichtgewicht. Het beschikt alleen over de minimaal noodzakelijke functionaliteit die nodig is om een server te laten draaien.

  Flexibiliteit

  Dankzij zijn lichtgewicht karakter en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden is Tomcat uiterst flexibel. Hierdoor profiteren developers van een aanzienlijk snellere ontwikkelingscyclus.

  Volwassen technologie

  Tomcat Apache is ruim 20 jaar oud. Mede door zijn leeftijd is Tomcat een van de meest stabiele applicatieservers voor softwareontwikkeling en implementatie van Java-applicaties.

  Meest gebruikte Java applicatie server

  Tomcat heeft meer dan 60 procent van het marktaandeel van alle implementaties van Java-applicatieservers. Het is daarmee de populairste applicatieserversoftware voor Java.

  Veelgestelde vragen over Apache Tomcat

  Wat is het verschil tussen Apache en Apache Tomcat?

  Apache web server en Apache Tomcat zijn twee verschillende software tools die beiden een ander doeleinde dienen.

  Apache HTTP Server is een opensource HTTP server voor moderne OS-en als UNIX, Microsoft Windows, Mac OS/X en Netware.

  Apache Tomcat software is een opensource implementatie van Java Servlet, JavaServer Pages, Java Expression Language en Java WebSocket technologieen.

  Om de verschillen in grootte te illustreren:

  Wereldwijd draaien er ongeveer 10.757.100 websites op Apache. Terwijl er 93.284 websites op Apache Tomcat draaien.

  Back

  Offerte

  Apache TomcatApache Tomcat
  Back

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.