Virtual Server

Flexibiliteit en gegarandeerde prestaties

Combineer de prestaties van een dedicated server met de flexibiliteit van een cloud server. De virtual server is voorbereid op de keuzes die u morgen maakt.

Virtual dedicated server

Een virtual server voelt aan als een dedicated server

Virtual Dedicated
Server

Bij True krijgt elke virtual server eigen resources ter beschikking zonder deze te hoeven delen. Wij garanderen een minimale serverprestatie in alle omstandigheden. De prestaties van onze virtual servers benaderen zo die van een dedicated server. Vandaar dat wij spreken van een Virtual Dedicated Server.

De best presterende
hardware

Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze virtual servers. Al bij de inkoop selecteren wij de best presterende hardware die beschikbaar is. Zonder concessies te doen in kwaliteit. Zo kunt u rekenen op voorspelbare prestaties.

Databases presteren
optimaal

Onze ervaring heeft geleid tot een unieke mix aan configuraties voor uw virtual server zodat de hoogste disksnelheden in de industrie worden behaald. Op diskniveau ligt namelijk vaak de bottleneck voor het optimaal laten presteren van uw databases.

De flexibiliteit van een virtual server

Flexibel als
elastiek

Het is niet altijd even druk op uw virtual server. Door een actie, evenement of een link op een populaire website kan het ineens vele malen drukker zijn dan normaal. Geen probleem! Wij schakelen direct prestaties bij om dit op te vangen. En als de storm over is, gewoon weer terug

Alle samenstellingen
zijn mogelijk

Een virtual server is zo opgezet dat deze in elk netwerk kan samenwerken met een zo laag mogelijke impact. Een hardwarematige firewall of een fysieke server voor uw virtuele omgeving? Alle samenstellingen zijn mogelijk.

Snel
online

Wij leverden reeds duizenden servers op. Vanuit deze ervaring hebben we de installaties grotendeels gestandaardiseerd. Onze virtual servers worden aangestuurd vanuit één centraal systeem. Voor als u vanavond nog online moet zijn.

Vertel ons jouw uitdaging…

Virtual server bij True

  • A-klasse servers en switches
  • Intel Xeon V4 processoren
  • SAS lokale disks
  • Local, shared, passive storage opties
  • Meerdere redundante Gbit connecties

Functionaliteiten

  • Direct schaalbaar
  • Rapid deploy services
  • Rapid restore services
  • Live migratie services

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Volg onze activiteiten via het blog

Hosting - 11.10.2018

De afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de basis van een nieuw TrueCare, ons communicatiesysteem voor alle services en support die True biedt. We hadden namelijk een flinke uitdaging: legacy moest samengevoegd worden tot één nieuwe interface. Al snel wisten we dat een microservice architectuur ons zou helpen in de transitie naar één TrueCare. […]

smart workspace 5 uitdagingen

Digitale werkplek - 09.10.2018

Smart workspace wordt pas echt smart als deze is geïntegreerd binnen de organisatie en informatie en data vrij beschikbaar is voor medewerkers, ongeacht waar zij zich bevinden en welke devices ze gebruiken. Bij het veranderen, verbeteren en optimaliseren van de digitale werkomgeving komen ook een aantal uitdagingen kijken. 1. Beheer is lastiger en soms zelfs onmogelijk  Applicaties die […]

Microservice architectuur en de businessuitdagingen daarvan

Achtergrond - 04.10.2018

De afgelopen periode is er intensief gewerkt aan de basis van een nieuw TrueCare, het communicatiesysteem voor alle services en support die True biedt. We hadden namelijk een flinke uitdaging: legacy moest samengevoegd worden tot één nieuwe interface. Al snel wisten we dat een microservice-architectuur zou helpen in de transitie naar één TrueCare. In dit artikel […]

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.