Virtueel met de kracht van dedicated

Combineer de flexibiliteit van een virtuele server met de prestaties van een dedicated server. VPS groeit mee met uw online succes.

Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarbij u de resources deelt met andere virtuele servers. Bij een VDS (virtual dedicated server) krijgt u gegarandeerd de beschikking over de resources die u inkoopt waarmee deze server aanvoelt als een fysieke dedicated server. Met de voordelen van virtueel.

Virtual Dedicated Server (VDS)

Bij True plaatsen wij gemiddeld slechts 13 VPS’en op een hostmachine. De prestaties van elke VPS benaderen zo die van een eigen server. Daarom noemen wij een VPS liever een VDS: Virtual Dedicated Server.

Meer over virtual server

Gegarandeerde prestaties

In tegenstelling tot andere VPS-diensten stellen wij voor elke VPS eigen resources ter beschikking. Zonder deze te hoeven delen. Zo kunt u rekenen op een minimale serverprestatie. Ook wanneer het wat drukker is. Gegarandeerd.

VPS is overal op voorbereid

Snel online

True leverde reeds duizenden servers op. Vanuit deze ervaring hebben we VPS installaties grotendeels gestandaardiseerd. Onze virtual private servers worden aangestuurd vanuit één centraal systeem. Voor als u vanavond nog online wilt.

VPS is flexibel als elastiek

Een VPS is zo opgezet dat deze in elk netwerk kan samenwerken. Als zich incidenten voordoen, kan uw virtual private server direct op beschikbare omgevingen worden overgezet. Zo blijft de impact voor u zo laag mogelijk.

Tijdelijk meer capaciteit

Wij begrijpen dat het niet altijd even druk is op uw VPS. Een grote actie, evenement of een link vanaf een populaire website. Geen probleem! Wij schakelen prestaties bij wanneer dat nodig is en als de storm over is, gewoon weer terug

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.