Virtual server voor snelle schaalbaarheid

De prestaties van een dedicated server gecombineerd met de flexibiliteit van een virtual server. Onze diepgaande kennis verenigd in één virtueel platform.

True voorziet in de beste configuraties, database-optimalisaties en doet geen concessies in kwaliteit.

Virtual Server webhosting

Vertel ons uw uitdagingen

3 redenen voor een virtual server bij True

 • Dedicated hosting, maar dan virtueel – De kracht van dedicated hosting, maar dan virtueel. True is continu bezig met de optimalisatie van uw virtual server-omgeving.
 • De beste configuraties – Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee wij de hoogste snelheden voor uw omgeving behalen.
 • Geen concessies in kwaliteit – We selecteren continu de best presterende hardware die de markt te bieden heeft, zonder concessies te doen in kwaliteit. Virtual servers zijn consistent in hardware en architectuur.

De voordelen van virtual server hosting

Flexibel als elastiek

Bij incidenten kunnen virtual dedicated servers direct op beschikbare omgevingen worden gezet. Het platform is zo opgezet dat uw virtual server in elk netwerk kan samenwerken. Een fysieke server of een hardwarematige firewall voor uw virtuele omgeving? Alle samenstellingen zijn mogelijk. En de impact blijft zo laag mogelijk.

Tijdelijk meer websitebezoek managen

De ene keer is het drukker dan de andere keer. Een grote actie, een evenement, een link op een populaire weblog naar uw website. Geen probleem! We schakelen website prestaties bij en als de storm over is, gewoon weer terug.

Vanavond online?

Virtual dedicated servers worden door één centraal systeem aangestuurd. We hebben al duizenden virtuele servers opgeleverd. Vanuit deze ervaring hebben we installaties grotendeels gestandaardiseerd voor als een nieuwe website snel online moet.

Even uitwijken

Onderhoud plegen we niet aan een productieomgeving. Bij updates of het testen van een nieuwe release kunnen we de hosting omgeving eenvoudig dupliceren op een andere virtual server. Zodat we vrijuit kunnen testen totdat het écht werkt.

Het virtuele platform van True

De virtual servers van True draaien op het in-house ontwikkelde virtual platform Highlander. Met dit virtual platform profiteert u van:

 • A-klasse servers en switches;
 • Intel Xeon V4 processoren;
 • SSD lokale disks;
 • local, shared en backup storage opties;
 • meerdere redundante Gbit-connecties.

Functionaliteiten

 • Hybride virtueel/fysiek
 • Direct schaalbaar
 • Rapid deploy services
 • Rapid restore services
 • Live migratie services
Virtual Dedicated Server hosting

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.