Virtual Server

Flexibiliteit en gegarandeerde prestaties

Combineer de prestaties van een dedicated server met de flexibiliteit van een cloud server. De virtual server is voorbereid op de keuzes die u morgen maakt.

Virtual dedicated server

Een virtual server voelt aan als een dedicated server

Virtual Dedicated
Server

Bij True krijgt elke virtual server eigen resources ter beschikking zonder deze te hoeven delen. Wij garanderen een minimale serverprestatie in alle omstandigheden. De prestaties van onze virtual servers benaderen zo die van een dedicated server. Vandaar dat wij spreken van een Virtual Dedicated Server.

De best presterende
hardware

Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze virtual servers. Al bij de inkoop selecteren wij de best presterende hardware die beschikbaar is. Zonder concessies te doen in kwaliteit. Zo kunt u rekenen op voorspelbare prestaties.

Databases presteren
optimaal

Onze ervaring heeft geleid tot een unieke mix aan configuraties voor uw virtual server zodat de hoogste disksnelheden in de industrie worden behaald. Op diskniveau ligt namelijk vaak de bottleneck voor het optimaal laten presteren van uw databases.

De flexibiliteit van een virtual server

Flexibel als
elastiek

Het is niet altijd even druk op uw virtual server. Door een actie, evenement of een link op een populaire website kan het ineens vele malen drukker zijn dan normaal. Geen probleem! Wij schakelen direct prestaties bij om dit op te vangen. En als de storm over is, gewoon weer terug

Alle samenstellingen
zijn mogelijk

Een virtual server is zo opgezet dat deze in elk netwerk kan samenwerken met een zo laag mogelijke impact. Een hardwarematige firewall of een fysieke server voor uw virtuele omgeving? Alle samenstellingen zijn mogelijk.

Snel
online

Wij leverden reeds duizenden servers op. Vanuit deze ervaring hebben we de installaties grotendeels gestandaardiseerd. Onze virtual servers worden aangestuurd vanuit één centraal systeem. Voor als u vanavond nog online moet zijn.

Vertel ons jouw uitdaging…

Virtual server Highlander

  • A-klasse servers en switches
  • Intel Xeon V4 processoren
  • SAS lokale disks
  • Local, shared, passive storage opties
  • Meerdere redundante Gbit connecties

Functionaliteiten

  • Direct schaalbaar
  • Rapid deploy services
  • Rapid restore services
  • Live migratie services

Volg onze activiteiten via het blog

gebruikersrechten-overzicht
Uit onderzoek van Bomgar, een bedrijf gespecialiseerd in Secure Access-oplossingen, is gebleken dat nog lang niet alle IT-professionals beschikken over een overzicht van de digitale toegangsrechten per medewerker. Slechts 37% van de IT-afdelingen heeft zo’n overzicht, waardoor er geen goed zicht is of ex-medewerkers wel of geen toegang meer hebben tot bedrijfsgegevens. Het IT-bedrijf deed […]
wordpress-48-bill-evans
Afgelopen week bracht WordPress haar nieuwste versie, WordPress 4.8, uit. Traditiegetrouw draagt ook deze editie de bijnaam van een jazzmuzikant, dit keer Bill Evans. Hoewel 4.8 minder spannende features dan 4.7 bevat, is dit hét moment om te updaten mocht je dat nog niet gedaan hebben. In dit artikel de belangrijkste nieuwe features op een […]
De gevaren van Cryto-worm WannaCry
Sinds vrijdag 12 mei slaat de WannaCry/WannaCrypt crypto-worm om zich heen. Deze worm, die zich richt op Windowssystemen die via SMB (protocol voor bestandsuitwisseling tussen computers en netwerken) bereikbaar zijn, probeert via verschillende registeritems de schijf te versleutelen. Vervolgens is een betaling aan de kwaadwillenden nodig om toegang tot de versleutelde data te verkrijgen. Media […]

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.