Connectivity Management

24/7 connected blijven, constante beschikbaarheid

We leven in een 24/7 economie. De beschikbaarheid van webapplicaties en digitale werkomgevingen is essentieel voor de tevredenheid van je webbezoekers en eindgebruikers. Aan de grondslag ligt connectiviteit: een systeem moet direct kunnen presteren – 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu draait om de verbindingen in onze eigen datacenters of op de werkvloer: True zorgt voor hoogpresterende digitale web- of werkomgeving en vlekkeloze toegang tot apps & data.

Jouw netwerk 24/7 beschikbaar

Non-stop connectiviteit, de beste prestaties

True heeft de beste verbindingen en de snelste routes om toegang te krijgen tot digitale werk- en webomgevingen. Dankzij onze slim ontworpen netwerk en datacenters halen we het meeste rendement uit applicaties zoals websites, webshops en bedrijfsapplicaties.

Netwerk

Snel, betrouwbaar en efficiënt ingericht. Het netwerk van True beschikt over de beste verbindingen in de industrie die we continu onder de loep nemen. True werkt uitsluitend met glasvezelverbindingen (dark fibers) met een capaciteit van 10 Gbps (10 gigabit per seconde).

Datacenters

Slim ingerichte datacenters waar je blind op kunt vertrouwen. De beste hardwarekeuzes. Robuuste verbindingen naar het belangrijkste internetknooppunt van West-Europa (AMS-IX). Aan alles is gedacht: beveiliging, noodstroom, branddetectie en –blussing en alle vereiste certificeringen. Veel van onze diensten zijn bovendien multi-datacenter beschikbaar.

Routers

De beste routers van de industrie. Geen concessies in kwaliteit en volledige focus op kwaliteit. Websites, webapplicaties en webshops vinden hun weg naar het wereldwijde web op de snelste manier. Geen hinder voor de webbezoeker of eindgebruiker dus.

Switches

Onze switches zijn zo geconfigureerd dat ze in staat zijn om op de meest efficiënte wijze te verbinden met de webomgeving. Zo houden we de snelheid van uw webomgeving of digitale werkomgeving volledig in stand.

Load Balancers

De load balancers van True dienen als slimme verdeelmechanismes voor het binnenkomend verkeer naar de omgeving toe. Optimale verspreiding zorgt ervoor dat de workload van de omgeving slimmer verdeeld wordt. Bovendien zijn de load balancers volledig redundant. Bij uitval neemt een andere load balancer het werk over. Zo raakt een omgeving nooit overspoeld met verkeer.

DNS

Met DNS verwijs je een website, webapplicatie of bedrijfsapplicaties door naar de juiste domeinnaam. Engineers van True zorgen dat het goede adres gekoppeld is aan de omgeving. Bereikbaarheid en betrouwbaarheid staan hier in voorop.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

24/7 connected zijn met je website of bedrijfsapplicatie? Connect met ons via onderstaande mogelijkheden:

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.