Infra management

Altijd up-and-running webomgevingen en bedrijfsapps

Het hosten van bedrijfskritische applicaties, websites, webshops en webapplicaties is een specialisme. Onderzoekt u (virtual) dedicated server(s), public cloud of een private cloud? Bij True is iedere opstelling mogelijk. Wat uw wens ook is; True houdt de omgeving draaiende.

Webhosting solutions Infra Management

Iedere denkbare opstelling is mogelijk

Bij samenstellen van de infrastructuur wordt rekening gehouden met de gewenste prestaties en groeicapaciteit. True kijkt naar de workloads die de applicatie-omgeving nodig heeft en zorgt ervoor dat deze worden afgestemd op de best geteste combinatie aan hardware-onderdelen, toepassingen en configuraties.

Virtual dedicated servers en private cloud combineren met public cloud

Public
Cloud

De flexibiliteit van een grote cloudserviceprovider, maar dan met de betrokkenheid van lokale cloud-engineers. True helpt om public cloud in te zetten voor de groei van uw online business. 24×7 beschikbaar, kosten in bedwang en altijd iemand paraat die met je meedenkt.

Hybrid
Cloud

Het beste van twee werelden. Private en public cloud met elkaar gecombineerd, zodat de data van belangrijke applicaties beschermd zijn en u maximaal profiteert van de gemakken van public cloud SaaS-applicaties. Kostenefficiënt, veilig en betrouwbaar.

Private
Cloud

Een private cloud zonder te investeren in hardware, middleware of techneuten. Geen last van anderen en gemakkelijk in te delen resources. De slimme private cloud configuraties van True zorgen voor maximale continuïteit.

Kubernetes
Containers

Profiteer van innovatieve cloud-native oplossingen met onze managed dienstverlening voor orkestratie van uw containerized applicaties. True specialisten helpen met de transitie naar Kubernetes, leveren diepgaand advies en support.

Virtual Dedicated
Server

De prestaties van een dedicated server, maar dan gevirtualiseerd. Met een VDS van True bent u flexibel als elastiek en kunt u snel capaciteit bijschakelen. True draait de knoppen zodat u de beste prestaties behaalt.

Dedicated
Server

Een eigen dedicated server, ondergebracht in het datacenter van True. Volledig op maat samen te stellen, inclusief OS (Linux, Windows), rackmount en netwerkbekabeling. Met de configuraties van True behaalt u gegarandeerde prestaties.

Private
Colocation

Een afgesloten ruimte in ons datacenter voor u alleen. De flexibiliteit en resources om uw servers of serverpark te laten groeien binnen een betrouwbare omgeving. Voor uw technische vraagstukken kunt u terecht bij onze dedicated techspecialisten.

Shared
Colocation

Geen investering in dure netwerkapparatuur, wel uw eigen servers plaatsen. Met shared colocation heeft u de mogelijkheid om direct online te kunnen, 24/7 support en remote access tot uw webomgeving. True zorgt ervoor dat u snel up-and-running bent.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Meer te weten komen over onze hosting- en digitale werkomgevingen? Neem contact op met een van onze experts.

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.