.NET Core hosting

DotNet-Core-hosting-door-True

De beste online prestaties met managed hosting van True

.NET Core is de opvolger van het .NET framework. Het opensource project is ontwikkeld door Microsoft en is beschikbaar op Windows, Linux en MacOS. Geen tijd voor of kennis van .NET Core hosting? Of meer tijd overhouden voor focus op development van je .NET Core applicatie? Wij managen je hostingomgeving voor de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties, op zowel windows-servers, Private Cloud als Public Cloud Azure.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben 20 jaar best-practice configuraties ontwikkeld voor .NET Core die ervoor zorgen dat jouw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is, richten we jouw hostingomgeving op maat in voor de best passende oplossing bij jouw .NET applicatie en gebruikerservaring.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s monitoren we 24/7 de hostingomgeving en de performance van je .NET applicatie. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

Accelereer jouw applicatie met dotNET Core hosting van True

True is een van de flexibelste partners van Microsoft in Nederland. Hierdoor beschikken onze Windows-engineers over up-to-date kennis van de laatste aan Microsoft technologieën. Zo hebben zij veel bedrevenheid in het hosten van .NET Core projecten. Wil je jouw .NET Core applicatie onderbrengen op een Windows server in een private omgeving? Wil je gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Azure? Of heb je hulp nodig bij het migreren van je .NET Core applicatie naar Azure? Door de ruime ervaring die True heeft met het hosten van .NET Core applicaties kunnen we jouw project ook probleemloos geclusterd hosten en bieden onze engineers passende oplossingen.

Waar True u mee helpt

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen. Omdat .NET Core een redelijk nieuw framework is nog niet elke .NET library ondersteund. Voor specifieke toepassingenis het beter het .NET Framework in te zetten.

Hybrid Cloud

Bij True is de combinatie on-premise, private cloud & public cloud van Azure prima mogelijk. Doordat wij Tier 2 CSP partner van Microsoft zijn kunnen wij zelf Microsoft diensten en de nieuwste applicaties en services als Microsoft 365 en Azure inclusief support aan te bieden.

Flexibel op Azure

Onze diensten op Azure zijn volledig managed. True neemt de volledige verantwoordelijkheid over de inrichting (Design), werking (Run) en updates en patches (Change) van jouw public cloudplatform. Voor migratie naar Azure maken we een cloud native roadmap en migratieplan op maat.

Disaster Recovery

Geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuïteit: door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op je systeemprestaties en kun je ervan uitgaan dat er kopieën zijn om op terug te vallen.

Veilig volgens wet- en regelgeving

Je .NET Core omgeving veilig en compliant gehost? Laat True je hostingomgeving managen zodat jouw gebruikersdata veilig is. Wij helpen je ook met het voldoen aan branchespecifieke wet- en regelgeving zoals ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II rapporten.

Download gratis ons E-Book: Azure tips tools en tricks voor developers

Azure e-book: tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure. Zo krijg je meer voor elkaar en kost het je minder tijd.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor .NET Core hosting:

Stel in onderstaand formulier je vragen over .NET Core hosting aan onze hostingexperts. We vragen je zo specifiek mogelijk te zijn over je huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers je nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat je verwacht nodig te hebben.


  .NET Core hosting door True:

  DotNet-Core-hosting-door-True
  • Vanaf de eerste dag in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van jouw .NET Core project te waarborgen;
  • 20+ jaar ervaring en up-to-date kennis;
  • 24/7 monitoring van de beschikbaarheid en prestaties van je .NET CORE omgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van je .NET Core project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties;
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerd .NET Core cluster hostingomgeving.

  Achtergrondinformatie over .NET Core.

  Open-source

  .NET Core is open-source en maakt gebruik van MIT en Apache 2 licenties. Het developmentplatform is daarnaast onderdeel van het .NET Foundation project.

  Cross-platform

  .NET Core is beschikbaar voor Windows, Linux en MacOS. Daarnaast hoef je voor .NET Core niet per se IIS in te schakelen, wat bij het .NET framework wel het geval is.

  Goede prestaties

  Veel grote .NET applicaties hebben een overstap gemaakt naar .NET Core en daar flinke verbeteringen gezien in prestaties. Microsoft zelf heeft bijvoorbeeld Bing gemigreerd naar .NET Core en zag een prestatieverbetering van 34%.

  Moderne API’s

  .NET Core heeft moderne API’s beschikbaar op het gebied van cloud, Internet of Things (IoT), client UI en Machine Learning. Dit maakt het developmentplatform zeer toekomstgericht en veelzijdig.

  Simpele installatie

  .NET Core is op een traditionele manier te implementeren, bijvoorbeeld voor een lokale Windows 10 app of een webapplicatie die op virtuele servers draait. Maar .NET is ook te gebruiken in Docker containers, wat bijvoorbeeld microservices bevorderd.

  Visual Studio

  .NET Core werkt goed samen met de IDE van Microsoft: de Visual Studio software. Ontwikkelaars kunnen rechtstreeks vanuit Visual Studio een beroep doen op het developmentframework en nieuw code schrijven voor hun moderne web- of desktopapplicaties.

  Veelgestelde vragen over .NET Core

  Wat is .NET Core

  .NET Core kun je zien als een vervolg op het wat oudere .NET Framework, dat in 2002 werd opgericht. .NET Core is net als het oudere .NET een developmentframework waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen maken, zoals webapplicaties, desktopapplicaties, mobiele applicaties maar ook cloudtoepassingen die gebruikmaken van machine learning, Internet of Things of microservices. Kortom: het is een veelzijdig developmentframework.

  Wat is het verschil tussen .NET Core en .NET?

  Laten we eerst beginnen met de overeenkomsten tussen de twee developmentframeworks, wat die zijn er ook. Zowel .NET Core als .NET zijn in de basis hetzelfde. Ze gebruiken dezelfde programmeertalen en zijn allebei server-side frameworks, wat betekent dat zij een beroep doen op de rekenkracht van een server voor de applicatie. Ook zijn ze allebei in staat om een breed palet aan applicaties mee te ontwikkelen, van webapplicaties tot desktop.

  En toch zijn er grote verschillen. .NET Core richt zich bijvoorbeeld wat meer op moderne applicaties, omdat het vele integraties den bevat voor cloud-native technologie zoals Docker containers, Kubernetes, en ontwikkelen met microservices. .NET kent daarentegen veel stabiliteit en een enorme community. Veel grote applicaties zijn immers al met .NET ontwikkeld. .NET Core is daarentegen een stuk nieuwer.

  Wanneer kiezen voor .NET Core?

  .NET Core is met name geschikt voor applicaties die op meerdere cloudplatformen moeten draaien hele efficiënte manieren. Denk aan de inzet van bijvoorbeeld microservices of technologie als Docker containers of Kubernetes. Het developmentframework is bij uitstek geschikt voor hoog-schaalbare cloudomgevingen.

  Wanneer kiezen voor .NET Framework?

  .NET Framework of gewoon .NET kun je zien als de voorloper van .NET Core. Dit developmentframework bestaat echt al een lange tijd: sinds 2000. Dat heeft zo z’n voordelen, want .NET is ontzettend stabiel en heeft een actieve community van ruim 6.000 ontwikkelaars en 3.700 organisaties. Dat betekent dat er al veel mensen zijn tegen problemen zijn aangelopen en daar oplossingen voor hebben bedacht. Deze vraagstukken worden bijvoorbeeld gedeeld via StackOverflow. Er zijn dan ook veel .NET libraries beschikbaar en is het op heel veel verschillende besturingssystemen beschikbaar. Ontwikkelaars kiezen daarnaast meestal voor .NET omdat er al bestaande applicaties zijn die gebruikmaken van dit framework.

  Wat is ASP.NET en ASP.NET Core?

  ASP.NET is een aanvulling op het .NET framework, met name gericht voor de ontwikkeling van webapplicaties zoals websites. In dit framework zitten specifieke tools en libraries waar webontwikkelaars mee aan de slag kunnen. Er bestaat ook nog zoiets als ASP.NET Core, wat een aanvulling is op het .NET Core developmentframework. In die specifieke variant zitten functionaliteiten die het mogelijk maken om webapplicaties op een meer cloud-native manier te bouwen.

  Verschillen tussen .NET Core en .NET Framework

  Onderstaande video legt goed uit wat de verschillen tussen de twee frameworks zijn.

  Uitlegvideo: Wat is .NET?

  Meer informatie over de verschillen tussen .NET en .NET Core vind je op de documentatiewebsite van Microsoft.

  Terug

  Advies

  dotnet core hostingdotnet core hosting
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

   Terug

   Contact

   dotnet core hostingdotnet core hosting
   Terug

    Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


    Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.