HAProxy hosting

HAProxy loadbalancer door True

Optimaal grote hoeveelheden webverkeer verwerken met HAProxy loadbalancers

HAProxy is een opensource loadbalancer en is wereldwijd de standaard om grote hoeveelheden webverkeer te kunnen verwerken. Onze loadbalancers zijn gericht op maximale efficiƫntie en schaalbaarheid. Inkomend webverkeer wordt op de meest slimme manier over uw platform gedistribueerd, zodat er optimale verdeling ontstaat.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor HAProxy die ervoor zorgen dat uw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerkhosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor HAProxy hosting

Onze engineers hebben veel bedrevenheid in het configureren en managen van HAProxy loadbalancers. De best-practices die True voor HAProxy heeft ontwikkeld zorgt ervoor dat uw project optimaal presteert. Door de ruime ervaring die True heeft met HAProxy kunnen we uw project probleemloos geclusterd hosten voor hoge beschikbaarheid en prestaties.

Waar True u mee helpt

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen.

Hybrid cloud platform

Wilt u gebruik te maken van een private cloud of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Server clusters

Serverclusters zijn flexibel, schaalbaar, redundant en op maat gesneden. Zo ontworpen zodat u nooit tegen een plafond aanloopt. Door te werken met vaste bouwblokken bieden we de garanties voor maximale schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor onze clusters zich aan kunnen passen aan iedere denkbare situatie.

Capaciteits-
management

Onze experts monitoren digitale omgevingen proactief op capaciteit. Indien capaciteitsplafonds bijna worden bereikt, wordt er snel geschakeld met uw experts zodat de continuĆÆteit van de omgeving gewaarborgd wordt.

Up- en downscale
management

Flexibel up- en downscalen is bij True snel te realiseren. Onze webomgevingen zijn gestandaardiseerd waar mogelijk, en configuraties op maat waar nodig. Nieuwe capaciteit is snel toe te voegen of te verwijderen.

Download gratis ons E-Book: Devops op Azure

Azure DevOps E-book voorbeeld

Dit e-book is gericht op ontwikkelteams die op een DevOps-manier (willen) werken. De diensten en tools van Azure DevOps kunnen deze teams verder professionaliseren. In dit e-book lees je hoe.

Vraag een advies op maat aan voor HAProxy hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over HAProxy hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  HAProxy hosting door True:

  HAProxy loadbalancer door True
  • Samen met u gaan we na of de configuratie aansluit bij de ontwikkeling van uw website, webshop of webapplicatie;
  • De specialisten van True houden 24/7 proactief hardware, systemen, applicaties en datastromen in te gaten.
  • We hebben een deskundige servicedesk met veel ervaring in de grootste internetprojecten van Nederland;
  • We helpen u doorlopend om de beste prestaties te krijgen uit uw hostingplatform;

  Meer informatie over HAProxy

  Demilitarised Zone (DMZ)

  Met HAProxy kan een DMZ achter de loadbalancers worden gecreƫerd, zodat de webserver nooit extern beschikbaar kan zijn.

  Hitless reloads

  HAProxy beschikt over een hitless reloads feature, wat inhoud dat er geen downtime is bij wijzigingen in de configuratie.

  SSL & certificaat management

  Met HAProxy kunnen SSL & certificaten centraal gemanaged worden.

  Veelgestelde vragen over HAProxy

  Wat is HAProxy?

  HAProxy is een opensource loadbalancer om grote hoeveelheden webverkeer te kunnen verwerken. Inkomend webverkeer wordt met HAProxy op de meest slimme en efficiƫnte manier over uw platform gedistribueerd, zodat er optimale verdeling ontstaat.

  HAProxy of Nginx?

  Er zijn een aantal services die gebruikt kunnen worden om loadbalance taken uit te voeren. Twee daarvan zijn HAProxy en Nginx. Hoewel Nginx voornamelijk als webserver gebruikt wordt, kan het ook worden ingezet als load balancer.

  Wanneer u al gebruikmaakt van Nginx is het inzetten van de loadbalance features een kleine stap dan een hele nieuwe tool te implementeren. Het grote voordeel van Nginx is dat het voor veel andere dingen kan worden gebruikt, waaronder het leveren van statische bestanden of het uitvoeren van dynamische apps.
  Aan de andere kant, als u geen webserver nodig heeft en liever een load balancer heeft die standaard veel meer informatie biedt, dan is HAProxy wellicht de juiste keuze. Het is open source, wordt door veel grote bedrijven gebruikt en staat bekend als een betrouwbare en hoogwaardige oplossing.
  Als derde optie kunt u ook Nginx en HAProxy samen gebruiken om te profiteren van ieders sterke punten.

  Observability tips with HAProxy

  Voordelen van HAProxy