Alle webhosting op maat samengesteld

Webontwikkeling is zo sterk onderhevig aan continue veranderingen dat de hostingomgeving zich direct moet kunnen aanpassen. Als webhoster adviseren en optimaliseren wij continu hybride webhosting omgevingen. In iedere fase spitsen wij dit toe op de werkwijzes en technologieën van jouw organisatie.

Webhosting

Virtual Server Hosting

Virtual Server

Virtuele servers die de prestaties van een fysieke server benaderen door minimale overhead. Betaal enkel voor wat u gebruikt en groei maximaal door.

Dedicated Server Webhosting

Dedicated Server

Uw eigen fysieke server met gegarandeerde prestaties. Ook te koppelen met ons virtualisatieplatform.

Private Cloud Webhosting

Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met uw eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Private Colocation Webhosting

Private Colocatie

Afgesloten eigen rackspace. Plaats apparatuur in onze op maat gemaakte racks. Vanaf tien eenheden hoog je eigen afgesloten compartiment.

Shared Colocation Webhoting

Shared Colocatie

Voor het plaatsen van één of meerdere servers kunt u gebruik maken van de shared colocatie faciliteiten. Inclusief benodigdheden om direct online te kunnen.

Streaming Platform Webhosting

Streaming Platform

Met het streamingplatform kunt u zorgeloos video-on-demand en live streamingdiensten aanbieden. True zorgt voor voldoende capaciteit.

Campaign Platform Webhosting

Campaign Platform

Richt een speciaal campagneplatform in wanneer events en/of campagnes tijdelijk extreem veel online bezoekers genereren.

Een slimme webomgeving is een geïntegreerde webomgeving

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Managed Hosting

Jouw specialisten gegarandeerd ontlast van systeem- en softwareoptimalisatie om webdiensten sneller door te ontwikkelen.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.