Alle webhosting op maat samengesteld

Webhosting is meer dan alleen een server met wat software. Optimale configuraties, back-ups en troubleshooting zijn onmisbaar voor goede prestaties en beschikbaarheid. True biedt schaalbare en veilige webhosting-oplossingen op maat die sterk rekening houden met de groei van je (online) business.

Op maat samengestelde webhosting
Flexibel blijven met virtual server webhosting

Virtual Server

Virtuele servers die de prestaties van een fysieke server benaderen door minimale overhead. Betaal enkel voor wat u gebruikt en groei maximaal door.

webhosting op een dedicated server

Dedicated Server

Een eigen fysieke server met gegarandeerde prestaties. Ook te koppelen met ons virtualisatieplatform.

jouw eigen private cloud webhosting

Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Flexibele webhosting op een hybrid cloud

Hybrid Cloud

Combineer private en public, zodat de data van belangrijke applicaties beschermd zijn en u maximaal profiteert van de gemakken van public cloud SaaS-applicaties.

Makkelijk webhosting schalen met een public cloud

Managed Public Cloud

Met de Azure public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

Jouw eigen servers afgeschermd in een private colocatie

Private Colocatie

Afgesloten eigen rackspace. Plaats apparatuur in onze op maat gemaakte racks. Vanaf tien eenheden hoog je eigen afgesloten compartiment.

Breng jouw servers onder in een gedeelde colocation rack

Shared Colocatie

Voor het plaatsen van een of meerdere servers kun je gebruikmaken van de shared colocatie faciliteiten. Inclusief benodigdheden om snel online te kunnen.

Voordelen van webhosting bij True

Gegarandeerde prestaties

De hostingomgeving wordt naadloos afgestemd op jouw (web)applicatie of website. Geen onnodige waste of capaciteitsproblemen, wel gegarandeerde prestaties.

Hoge standaard

Zaken als OS, middleware, caching en webserversoftware vallen standaard binnen beheer van True. Onze specialisten zorgen ervoor dat de complete technologiestack functioneert naar behoren. Ook voeren zij proactief verbeteringen door, zoals upgrades, securitypatches.

Snelle support

Support nodig? Onze engineers met migreren van je oude hostingprovider naar True en leren de historie van je omgeving goed kennen. Zo kunnen verbeteringen snel doorgevoerd worden.

Frank Hoen van Amber Alert

“Als je het leven van een kind wilt redden, is het hostingplatform het laatste waar je je zorgen over wilt maken”

Frank Hoen, oprichter AMBER Alert Nederland

Offerte aanvragen voor webhosting op maat

Webdevelopment is sterk onderhevig aan snelle veranderingen. Vertrouwen op een stabiele, snelle hostingomgeving is cruciaal. Vertel ons waar je naar op zoek bent. Onze solutions architecten denken graag me je mee over de meest optimale hostingomgeving voor jouw situatie.

True werkt onder andere voor:
logo klant: Amber Alert
logo klant: VakantieVeilingen
logo klant: 24Kitchen
logo klant: Amsterdam Dance Event

Van alle markten thuis

CMS, CRM, frameworks, containers, middleware. True heeft jarenlange ervaring in het hosten en managen van de meeste uiteenlopende applicaties.

Webhosting voor diverse branches

True is specialist in hostingoplossingen voor zakelijke (web)applicaties, grote evenementenwebsites, digital agencies, mediabedrijven, start-ups en e-commerce. We zien onze klanten als partners die in dezelfde internetecosysteem opereren.

Security en compliance zit in alles wat we doen

True heeft security en compliance hoog in het vaandel zitten. Onze ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 certificaten en ISAE 3402 Type 2 rapportage zijn daar het bewijs van.

24/7 monitoring

Trends en incidenten in onze infrastructuur en serveromgevingen worden snel gesignaleerd. Verdachte activiteiten worden tot de bodem uitgezocht om verdere risico’s te voorkomen.

Proactieve updates

Minor updates en security-patches op OS, webserversoftware of middleware-niveau voeren we proactief door. Zijn er risico’s? Dan nemen wij contact op om de juiste procedure te bespreken.

Dedicated securityteam

Ons netwerk en jouw hostingomgeving wordt strak in de gaten gehouden een specialistisch securityteam. Zij kennen alle ins- en outs van security en grijpen snel in bij beveiligingsincidenten in ons netwerk.

Het security team staat klaar om jouw webhosting te beschermen

Managed Hosting

Niet genoeg aan losse servers of een shared hostingpakket? Kies dan voor managed hosting voor True. Hiermee krijgen jouw developers meer handen vrij om te werken aan de gaafste webprojecten van Nederland.

100% managed services

True optimaliseert continu hostingomgevingen. We doen dat door webhostingservers en clusters op de meest efficiënte manieren in te richten, zodat we goed incidenten kunnen monitoren en proactief verbeteringen, updates en patches door kunnen voeren. Het voordeel? Je webapplicatie of website wordt je enige zorg.

Containerhosting met managed kubernetes

Doe mee met ons private beta programma

Ga voor webhosting op maat. Stel ons al je vragen.

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Lees meer over webhosting

Managed Kubernetes - True van start met private bèta

Technology - 31.01.2019

Vanaf vandaag is True gestart met een private bèta voor managed Kubernetes hosting. Kubernetes is een orkestratieplatform die het beheer van containerized applicaties vereenvoudigt. Containertechnologie is een technologie die heel compact één of enkele processen van een applicatie kan draaien. Dit kan bijvoorbeeld een NodeJS applicatie of een nginx-webserver inclusief een PHP-applicatie zijn. Binnen de […]

8-webhosting-trends-voor-2019

Cloud - 09.01.2019

Het maken van digitale producten zoals websites en applicaties is sterk onderhevig aan veranderingen. Nieuwe manieren van werken en technologieën verschijnen constant in het speelveld en maken het werk van de developer een stuk eenvoudiger. Ontwikkelingen die wij nauwlettend in de gaten houden het komende jaar? Public cloud, microservices, containers, Security-as-a-Service, no-code platforms en de […]

Wat zijn de grootste e-commerce trends voor 2019?

Innovatie - 15.01.2019

23 en 24 januari 2019 is het zover. Dan vindt voor de 13e keer een van de grootste e-commerce events van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen. Ook dit jaar belooft de e-commercebeurs veel goeds met inspirerende sprekers, exposanten en actuele trends & ontwikkelingen. Deze 11 e-commerce trends verwacht ik tegen te komen op de beurs.  1. Security & privacy Een groot gedeelte van 2018 […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.