Webhosting

Alle webhosting op maat samengesteld

Webhosting is meer dan alleen een server met wat software. Optimale configuraties, back-ups en troubleshooting zijn onmisbaar voor goede prestaties en beschikbaarheid. True biedt schaalbare en veilige webhosting-oplossingen op maat die sterk rekening houden met de groei van je (online) business.

Op maat samengestelde webhosting
Flexibel blijven met virtual server webhosting

Virtual Server

Virtuele servers die de prestaties van een fysieke server benaderen door minimale overhead. Betaal enkel voor wat u gebruikt en groei maximaal door.

webhosting op een dedicated server

Dedicated Server

Een eigen fysieke server met gegarandeerde prestaties. Ook te koppelen met ons virtualisatieplatform.

jouw eigen private cloud webhosting

Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed hosting op de public cloud Azure

Public Cloud

Met de Azure public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

Flexibele webhosting op een hybrid cloud

Hybrid Cloud

Combineer private en public, zodat de data van belangrijke applicaties beschermd zijn en u maximaal profiteert van de gemakken van public cloud SaaS-applicaties.

Kubernetes containers managed hosting

Managed Kubernetes Containers

Creëer de optimale condities voor uw  containerized applicaties. True consulteert, ontwerpt en beheert uw eerste Kubernetes-clusters en levert diepgaande support.

Jouw eigen servers afgeschermd in een private colocatie

Private Colocatie

Afgesloten eigen rackspace. Plaats apparatuur in onze op maat gemaakte racks. Vanaf tien eenheden hoog je eigen afgesloten compartiment.

Breng jouw servers onder in een gedeelde colocation rack

Shared Colocatie

Voor het plaatsen van een of meerdere servers kun je gebruikmaken van de shared colocatie faciliteiten. Inclusief benodigdheden om snel online te kunnen.

Offerte aanvragen voor webhosting op maat

Webdevelopment is sterk onderhevig aan snelle veranderingen. Vertrouwen op een stabiele, snelle hostingomgeving is cruciaal. Vertel ons waar je naar op zoek bent. Onze solutions architecten denken graag me je mee over de meest optimale hostingomgeving voor jouw situatie.

Voordelen van webhosting bij True

Gegarandeerde prestaties

De hostingomgeving wordt naadloos afgestemd op jouw (web)applicatie of website. Geen onnodige waste of capaciteitsproblemen, wel gegarandeerde prestaties.

Hoge standaard

Zaken als OS, middleware, caching en webserversoftware vallen standaard binnen beheer van True. Onze specialisten zorgen ervoor dat de complete technologiestack functioneert naar behoren. Ook voeren zij proactief verbeteringen door, zoals upgrades, securitypatches.

Snelle support

Support nodig? Onze engineers helpen met migreren van je oude hostingprovider naar True en leren de historie van je omgeving goed kennen. Zo kunnen verbeteringen snel doorgevoerd worden.

Frank Hoen van Amber Alert

“Als je het leven van een kind wilt redden, is het hostingplatform het laatste waar je je zorgen over wilt maken”

Frank Hoen, oprichter AMBER Alert Nederland

True werkt onder andere voor:
logo klant: Amber Alert
logo klant: VakantieVeilingen
logo klant: 24Kitchen
logo klant: Amsterdam Dance Event

Van alle markten thuis

CMS, CRM, frameworks, containers, middleware. True heeft jarenlange ervaring in het hosten en managen van de meeste uiteenlopende applicaties.

Webhosting voor diverse branches

True is specialist in hostingoplossingen voor zakelijke (web)applicaties, grote evenementenwebsites, digital agencies, mediabedrijven, start-ups en e-commerce. We zien onze klanten als partners die in dezelfde internetecosysteem opereren.

Security en compliance zit in alles wat we doen

True heeft security en compliance hoog in het vaandel zitten. Onze ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 certificaten en ISAE 3402 Type 2 rapportage zijn daar het bewijs van.

24/7 monitoring

Trends en incidenten in onze infrastructuur en serveromgevingen worden snel gesignaleerd. Verdachte activiteiten worden tot de bodem uitgezocht om verdere risico’s te voorkomen.

Proactieve updates

Minor updates en security-patches op OS, webserversoftware of middleware-niveau voeren we proactief door. Zijn er risico’s? Dan nemen wij contact op om de juiste procedure te bespreken.

Dedicated securityteam

Ons netwerk en jouw hostingomgeving wordt strak in de gaten gehouden een specialistisch securityteam. Zij kennen alle ins- en outs van security en grijpen snel in bij beveiligingsincidenten in ons netwerk.

Het security team staat klaar om jouw webhosting te beschermen

Managed Hosting

Niet genoeg aan losse servers of een shared hostingpakket? Kies dan voor managed hosting voor True. Hiermee krijgen jouw developers meer handen vrij om te werken aan de gaafste webprojecten van Nederland.

100% managed services

True optimaliseert continu hostingomgevingen. We doen dat door webhostingservers en clusters op de meest efficiënte manieren in te richten, zodat we goed incidenten kunnen monitoren en proactief verbeteringen, updates en patches door kunnen voeren. Het voordeel? Je webapplicatie of website wordt je enige zorg.

Managed Operations voor hosting infrastructure

Ga voor webhosting op maat. Stel ons al je vragen.

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Lees meer over webhosting

Technology - 03.04.2019

Je kunt als applicatie-ontwikkelaar tegenwoordig eigenlijk niet meer om Kubernetes heen. Het open-source platform voor containerorkestratie wint steeds meer populariteit en dat is natuurlijk niet zonder reden. Om die populariteit te snappen moeten we eerst snappen hoe containertechnologie tot stand is gekomen en hoe dit verschilt ten opzichte van Virtual Machines. In deze blogpost nemen […]

IT-management - 12.03.2019

Kubernetes wordt door velen gezien als de de facto standaard voor het orchestraten van containerized applicaties. Waar gebruiken organisaties het voor, welke uitdagingen komen ze tegen en is Kubernetes een hype, of is deze voorbij? We vroegen het aan Kubernauts tijdens de Kubernetes Meetup op 19 februari 2019. Kubernetes: een hype’ of ‘here to stay’? […]

Events - 22.02.2019

Dinsdag 19 februari vond er een Kubernetes Meetup plaats in de warehouse bij True. Ruim 200 Kubernauts kwamen langs om kennis uit te wisselen over Kubernetes in de praktijk. Het was de grootste Meetup bij True ooit.  Alexander Charykov, innovation engineer bij True, vertelde over het ontwikkelen van Kubernetes-as-a-Service (KaaS 🧀) bij een managed hostingprovider. […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.