Webhosting

Alle webhosting op maat samengesteld

Webhosting is meer dan alleen een server met wat software. Optimale configuraties, back-ups en troubleshooting zijn onmisbaar voor goede prestaties en beschikbaarheid. True biedt schaalbare en veilige webhosting-oplossingen op maat die sterk rekening houden met de groei van je (online) business.

Op maat samengestelde webhosting
jouw eigen private cloud webhosting

Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed hosting op de public cloud Azure

Public Cloud

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

Flexibele webhosting op een hybrid cloud

Hybrid Cloud

Combineer private en public, zodat de data van belangrijke applicaties beschermd zijn en u maximaal profiteert van de gemakken van public cloud SaaS-applicaties.

Kubernetes containers managed hosting

Managed Kubernetes Containers

Creëer de optimale condities voor uw containerized applicaties. True consulteert, ontwerpt en beheert uw eerste Kubernetes-clusters en levert diepgaande support.

Flexibel blijven met virtual server webhosting

Virtual Server

Virtuele servers die de prestaties van een fysieke server benaderen door minimale overhead. Betaal enkel voor wat u gebruikt en groei maximaal door.

webhosting op een dedicated server

Dedicated Server

Een eigen fysieke server met gegarandeerde prestaties. Ook te koppelen met ons virtualisatieplatform.

Jouw eigen servers afgeschermd in een private colocatie

Private Colocatie

Afgesloten eigen rackspace. Plaats apparatuur in onze op maat gemaakte racks. Vanaf tien eenheden hoog je eigen afgesloten compartiment.

Breng jouw servers onder in een gedeelde colocation rack

Shared Colocatie

Voor het plaatsen van een of meerdere servers kun je gebruikmaken van de shared colocatie faciliteiten. Inclusief benodigdheden om snel online te kunnen.

Offerte aanvragen voor webhosting op maat

Webdevelopment is sterk onderhevig aan snelle veranderingen. Vertrouwen op een stabiele, snelle hostingomgeving is cruciaal. Vertel ons waar je naar op zoek bent. Onze solutions architecten denken graag me je mee over de meest optimale hostingomgeving voor jouw situatie.

Voordelen van webhosting bij True

Gegarandeerde prestaties

De hostingomgeving wordt naadloos afgestemd op jouw (web)applicatie of website. Geen onnodige waste of capaciteitsproblemen, wel gegarandeerde prestaties.

Hoge standaard

Zaken als OS, middleware, caching en webserversoftware vallen standaard binnen beheer van True. Onze specialisten zorgen ervoor dat de complete technologiestack functioneert naar behoren. Ook voeren zij proactief verbeteringen door, zoals upgrades, securitypatches.

Snelle support

Support nodig? Onze engineers helpen met migreren van je oude hostingprovider naar True en leren de historie van je omgeving goed kennen. Zo kunnen verbeteringen snel doorgevoerd worden.

Frank Hoen van Amber Alert

“Als je het leven van een kind wilt redden, is het hostingplatform het laatste waar je je zorgen over wilt maken”

Frank Hoen, oprichter AMBER Alert Nederland

True werkt onder andere voor:
logo klant: Amber Alert
logo klant: VakantieVeilingen
logo klant: 24Kitchen
logo klant: Amsterdam Dance Event

Van alle markten thuis

CMS, CRM, frameworks, containers, middleware. True heeft jarenlange ervaring in het hosten en managen van de meeste uiteenlopende applicaties.

Webhosting voor diverse branches

True is specialist in hostingoplossingen voor zakelijke (web)applicaties, grote evenementenwebsites, digital agencies, mediabedrijven, start-ups en e-commerce. We zien onze klanten als partners die in dezelfde internetecosysteem opereren.

Security en compliance zit in alles wat we doen

True heeft security en compliance hoog in het vaandel zitten. Onze ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 certificaten en ISAE 3402 Type 2 rapportage zijn daar het bewijs van.

24/7 monitoring

Trends en incidenten in onze infrastructuur en serveromgevingen worden snel gesignaleerd. Verdachte activiteiten worden tot de bodem uitgezocht om verdere risico’s te voorkomen.

Proactieve updates

Minor updates en security-patches op OS, webserversoftware of middleware-niveau voeren we proactief door. Zijn er risico’s? Dan nemen wij contact op om de juiste procedure te bespreken.

Dedicated securityteam

Ons netwerk en jouw hostingomgeving wordt strak in de gaten gehouden een specialistisch securityteam. Zij kennen alle ins- en outs van security en grijpen snel in bij beveiligingsincidenten in ons netwerk.

Advanced Security Platform

Ons netwerk en jouw hostingomgeving wordt strak in de gaten gehouden een specialistisch securityteam. Zij kennen alle ins- en outs van security en grijpen snel in bij beveiligingsincidenten in ons netwerk.

Het security team staat klaar om jouw webhosting te beschermen

Managed Hosting

Niet genoeg aan losse servers of een shared hostingpakket? Kies dan voor managed hosting voor True. Hiermee krijgen jouw developers meer handen vrij om te werken aan de gaafste webprojecten van Nederland.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Ga voor webhosting op maat. Stel ons al je vragen.

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Lees meer over webhosting

News - 09.07.2019

De documentaire ‘Decode: Container Technology’ is een open exploratie naar de opkomst, uitdagingen en toekomst van containertechnologie en het populaire orkestratieplatform Kubernetes. Bekijk de documentaire Managed hostingprovider True presenteert vandaag zijn documentaire over containertechnologie en Kubernetes. In de 20 minuten durende documentaire vertellen IT-experts van onder andere Microsoft, Nu.nl, Rancher, CarePay, Twill, True en LaunchAI […]

Hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Hosting - 11.06.2019

Wie met containers en Kubernetes aan de slag gaat moet zich ineens een heel andere manier van denken eigen maken. Jan-Paul van Burgsteden, één van de oprichters van True, legt dat in een aantal duidelijke voorbeelden uit. Dit artikel verscheen eerder op Computerworld.nl Het grote voordeel van containers is dat het werken ermee een heel […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.