Citrix

True gebruikt Citrix Access Gateway en XenApp

Citrix is een leider op het gebied van virtualisatie. Dit geldt voor servers, applicaties en desktops. Voor True vormt Citrix al 10 jaar de basis van onze virtuele desktop propositie. True maakt binnen het Citrix-portfolio gebruik van Xenapp, Xendesktop en Access Gateway. Verschillende medewerkers van True zijn gecertificeerde Citrix administrators.

Mac en Linux, lokale client of browser

Ook softwaremakers die geen webbased oplossing hebben, maar toch een SaaS-propositie willen leveren, hebben met Citrix de juiste technologie. Citrix maakt het onder andere mogelijk om onze diensten platform- en plaatsonafhankelijk aan te bieden, dus ook op Mac en Linux. Via een lokale client of alleen een webbrowser.

Rijke multimedia ervaring

Met HDX 3D heeft Citrix de mogelijkheid een rijke multimedia ervaring te kunnen bieden.

Beperkte kosten

Het protocol dat Citrix gebruikt, is nog steeds het meest efficiënt en maakt dat de datacommunicatiebehoeften (en daarmee ook de kosten) beperkt blijven.

Print

De technologie van Citrix is ver doorontwikkeld op het gebied van printing. Zeker bij kritische kantoorapplicaties is het heel belangrijk goed en snel te kunnen blijven printen op alle lokale printers.

Access Gateway

De Citrix Access Gateway™ producten zijn universele SSL VPN appliances die een beveiligde en altijd beschikbare “single-point-of-access” biedt naar de applicaties en data van een organisatie, die centraal in een van de True datacenters zijn geïnstalleeerd.

XenApp

Voorheen bekend als Presentation Server. XenApp wordt door True gebruikt voor het leveren van Windows applicaties aan gebruikers. De applicaties worden geïnstalleerd en uitgevoerd op een centrale server. Door middel van het ICA-protocol kunnen meerdere gebruikers met een applicatie werken en worden alleen toetsenbord-aanslagen, muisklikken en scherm-afbeeldingen verzonden naar de client. Met XenApp is het mogelijk om eenvoudig via elk type client en verbinding de bedrijfsapplicaties en -informatie ter beschikking te hebben. Meer informatie over Citrix vindt u op www.citrix.nl of neem contact met ons op.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw digitale landschap

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.