True is Citrix Cloud Premier partner

Onze klanten verwachten dat wij het voortouw nemen in IT-innovatie wanneer zij hun IT-omgeving aan ons uitbesteden.

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over Citrix vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Premier Cloud Service Provider

True is als een van de weinige cloud service providers in Nederland Premier CSP partner van Citrix. Dit houdt in dat wij voor servers, applicaties en desktops Citrix cloud technologie in mogen zetten. Sinds 2005 is dit de basis van onze virtuele desktoppropositie.

Transformeer uw manier van werken

Onlangs heeft Citrix al zijn producten zoals Netscaler, MDM, ShareFile, XenApp en XenDesktop onder de loep genomen en is er goed gekeken naar de behoefte van een nieuwe generatie medewerkers. Hierbij is een nieuw product ontstaan: ‘Citrix Workspace’. “Citrix Workspace is in staat om alle apps en data op een geïntegreerde manier bij elkaar te brengen, over alle applicaties heen, zowel on-premise als in de cloud, zodat de juiste gebruiker op het juiste moment op de juiste ervaring kan rekenen”, zegt Hans de Vlieger, Director of Business Development bij True Workspace.

Hybrid, private en on-premise

Met een hybride cloud hebben organisaties meer controle over hun eigen data. Een organisatie kan gevoelige data opslaan in een private cloud of lokaal datacenter en tegelijk gebruikmaken van de robuuste systemen van een managed public cloud zoals Azure. Als premier cloud service provider heeft True de mogelijkheid om uw Citrix-omgeving vanuit ons eigen datacenter te leveren en te combineren met een managed public cloud. Dit is vervolgens aan te sturen volgens één beheerlaag.

Stabiliteit en schaalbaarheid

“Citrix biedt ons een zeer stabiel platform dat we kunnen opschalen. We leveren duizenden werkplekken en hadden het niet zonder Citrix-technologie kunnen doen”, zegt de Vlieger. De Citrix Workspace App, een van de nieuwste innovaties, wordt daarbij steeds belangrijker volgens de Vlieger: “Het aantal mobiele apparaten neemt exponentieel toe – onze servicedesk ontvangt veel vragen van eindgebruikers die een tablet hebben en Citrix willen installeren. De beschikbaarheid van de Citrix Workspace app biedt hierin een uitkomt. Hiermee kunnen medewerkers altijd en overal op ieder device werken,. Zonder dat de IT-afdeling in hoeft te leveren op zaken zoals beveiliging.”

Hans de Vlieger

“Citrix biedt ons een zeer stabiel platform dat we kunnen opschalen. We leveren duizenden werkplekken en hadden het niet zonder deze technologie kunnen doen”

Hans de Vlieger - Director of Business Development, True

Waarom Citrix Cloud van True:

  • We zijn een van de grootste Citrix-partners in de Nederland.
  • We kijken verder dan alleen techniek. Naast technische realisatie behoort ook gebruikersadoptie tot de mogelijkheden.
  • We hebben experts in dienst met jarenlange ervaring in Citrix-virtualisatie en complexe koppelingen tussen applicaties en data
  • We hebben een Nederlands-sprekende servicedesk tot onze beschikking die zowel eerstelijns als tweedelijns vragen beantwoordt

True levert de volgende diensten en producten uit de Citrix Cloud

Citrix Virtual Apps and Desktops

Complete oplossing voor virtuele apps en desktops. Voor zwarte enterprise applicaties en volledige Windows 10-omgevingen.

Citrix Workspace App

Modern werken op elk apparaat, voor de werknemer van nu. Alle type apps en data vanuit één intelligente, digitale werkplek.

Citrix Content Collaboration

Eenvoudige samenwering met veilige toegang tot bestanden en data vanaf elk device, in elke infrastructuur.

Workspace Environment Management

Monitoring en rapportages van het real-time gebruikers- en applicatiegedrag.

Citrix Endpoint Management

Met Endpoint Management maakt u mobiele devices binnen uw organisatie beheersbaar.

Secure Mail & Secure Web

Veilig mailen en browsen met Secure Mail en Secure Web geïnstalleerd op mobiele applicaties.

Citrix Access Control

Bepaal wie wel en wie niet toegang krijgt tot uw bedrijfsgegevens en resources.

Citrix Analytics voor toegangsbeheer

Concreet inzicht in securityrisico’s en applicatieperformances zodat de IT-operaties dagelijks up-and-running blijven.

Citrix Analytics voor workspace

Een verzameling van data over netwerkverkeer, gebruikers, bestanden en endpoints in de omgeving.

Lees het laatste nieuws op ons blog

Workspace - 15.01.2020

Citrix Summit 2020 – Citrix organiseert deze week in Orlando zijn jaarlijkse kick-off event voor partners en eigen medewerkers: Citrix Summit 2020. Het evenement van […]