.NET hosting

.NET hosting door True

De beste online prestaties met managed hosting van True

.NET is stabiel framework ontwikkeld en in 2002 gereleased door Microsoft om desktoptoepassingen en serverbased applicaties te maken. Het wordt wereldwijd nog altijd veel gebruikt, wat stabiliteit en ondersteuning ten goede komt. Geen tijd voor of kennis van .NET hosting? Of meer tijd overhouden voor focus op development van je .NET applicatie? Wij managen je hostingomgeving voor de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties, op zowel windows-servers, Private Cloud als Public Cloud Azure.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben 20 jaar aan best-practice configuraties ontwikkeld voor .NET die ervoor zorgen dat jouw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is, richten we jouw hostingomgeving op maat in voor de best passende oplossing bij jouw .NET applicatie en gebruikerservaring.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s monitoren we 24/7 de hostingomgeving en de performance van je .NET applicatie. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

Accelereer jouw applicatie met dotNET hosting van True

True is een van de flexibelste partners van Microsoft in Nederland. Hierdoor beschikken onze Windows-engineers over up-to-date kennis van de laatste aan Microsoft technologieën. Zo hebben zij veel bedrevenheid in het hosten van .NET projecten. Wil je jouw .NET applicatie onderbrengen op een Windows server in een private omgeving? Wil je gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Azure? Of heb je hulp nodig bij het migreren van je .NET applicatie naar Azure? Door de ruime ervaring die True heeft met het hosten van .NET applicaties kunnen we jouw project ook probleemloos geclusterd hosten en bieden onze engineers passende oplossingen.

Waar True je mee helpt: managed hostingoplossing op maat

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen je om de beste prestaties uit jouw hostingomgeving te halen.

Hybrid Cloud

Bij True is de combinatie on-premise, private cloud & public cloud van Azure prima mogelijk. Doordat wij Tier 2 CSP partner van Microsoft zijn kunnen wij zelf Microsoft diensten en de nieuwste applicaties en services als Microsoft 365 en Azure inclusief support aan te bieden.

Flexibel op Azure

Onze diensten op Azure zijn volledig managed. Dat wil zeggen dat True de volledige verantwoordelijkheid neemt over de inrichting (Design), werking (Run) en updates en patches (Change) van uw public cloudplatform. Voor migratie naar Azure maken we een cloud native roadmap en migratieplan op maat.

Disaster Recovery

Geautomatiseerde back-ups zonder verlies van continuïteit: Door gebruik van geavanceerde software hebben back-ups minimale impact op uw systeemprestaties en kunt u ervan uitgaan dat er kopieën zijn om op terug te vallen.

Veilig volgens wet- en regelgeving

Je .NET omgeving veilig en compliant gehost? Laat True je hostingomgeving managen zodat jouw gebruikersdata veilig is. Wij helpen je ook met het voldoen aan branchespecifieke wet- en regelgeving zoals ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II rapporten.

Download gratis ons E-Book: Azure tips tools en tricks voor developers

Azure e-book: tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure. Zo krijg je meer voor elkaar en kost het je minder tijd.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor .NET hosting:

Stel in onderstaand formulier je vragen over .NET hosting aan onze hostingexperts. We vragen je zo specifiek mogelijk te zijn over je huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers je nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat je verwacht nodig te hebben.


  .NET hosting door True:

  .NET hosting door True
   • Stabiel platform geschikt voor grote projecten;
   • 20+ jaar ervaring en up-to-date kennis;
  • 24/7 monitoring van de beschikbaarheid en prestaties van je .NET omgeving;
  • Nederlandstalige specialistische supportdesk voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van je .NET project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.

  Achtergrondinformatie over .NET.

  Cross Platform

  .NET is cross-platform in te zetten. Je kunt .NET hosting bijvoorbeeld inzetten in de cloud van Microsoft (Azure) of binnen een private cloud omgeving van een hostingprovider zoals True.

  Solide programmeertalen

  .NET werkt met verschillende programmeertalen, zoals C#, F# of Visual Basic. Programmeertalen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en nog veel gebruikt worden.

  Veelzijdige applicaties

  .NET is geschikt voor websites, online diensten, desktop apps en meer apps voor Windows. Dat maakt het een interessant framework voor zowel de beginnende developer als gevorderden.

  Consistente API

  .NET Standard is het fundament die voor iedere .NET implementatie hetzelfde is. Omdat deze API gelijkenissen toont met andere implementaties van .NET, scheelt dat veel tijd.

  Actieve community

  Ruim 60.000 mensen en 3.700 bedrijven dragen actief bij aan .NET, waardoor het een van de meest stabiele frameworks is.

  Visual Studio

  .NET integreert naadloos met de Visual Studio software van Microsoft. Als developer kun je direct functies vanuit het framework aanroepen vanuit je IDE.

  Veelgestelde vragen over .NET

  Wat zijn de verschillen tussen .NET, .NET Core en ASP. NET?

  Er zitten verschillen tussen het .NET framework, .NET Core en ASP.NET. De belangrijkste overeenkomsten tussen .NET framework en .NET Core is dat het allebei developmentframeworks zijn die geschikt zijn om server-side apps te bouwen. Daarnaast is het mogelijk om code tussen de twee developmentframeworks uit te wisselen. Desondanks zijn er ook fundamentele verschillen.

  Wanneer .NET Framework?

  .NET Framework of gewoon .NET kun je zien als de voorloper van .NET Core. Omdat .NET al een flinke tijd bestaat (sinds 2000) heeft het een groot voordeel: het is stabiel en heeft veel ondersteuning, ook van derde partijen. Ruim 60.000 developers en 3.7000 bedrijven contribueren actief aan het .NET Framework. Er zijn dan ook veel .NET libraries beschikbaar en is het op heel veel verschillende besturingssystemen beschikbaar, ook de wat minder bekende. Een populaire package manager voor .NET is bijvoorbeeld NuGet, waar ruim 200.000 packages mee te downloaden zijn. Ontwikkelaars kiezen daarnaast meestal voor .NET omdat er al bestaande applicaties zijn die gebruikmaken van dit framework.

  Wanneer .NET Core?

  .NET Core wordt met name ingezet wanneer ontwikkelaars de behoefte hebben om een applicatie te ontwikkelen die via meerdere platformen kan draaien. Dit houdt in dat het framework onder andere geschikt is voor Docker containers en apps die op Kubernetes-clusters moeten draaien. Kortom: .NET Core is geschikt voor applicaties die hoge prestaties moeten hebben en gebruik kunnen maken van schaalbare omgevingen.

  Wat is ASP.NET?

  ASP.NET kun je het best zien als een uitbreiding op het .NET developer platform. Waar .NET standaard geschikt is voor een breed palet aan diverse applicaties, is ASP.NET specifiek gericht op ontwikkelaars die de tools en libraries nodig hebben voor het bouwen van webapplicaties. Met ASP.NET kun je webapplicaties bouwen die gebaseerd zijn op HTML5, CSS en Javascript en gebruik je C# voor de server-side logica. Daarnaast zijn er talloze REST API’s beschikbaar voor onder andere browsers en mobiele apparaten. Tot slot is ASP.NET ook geschikt voor DevOps-teams die met microservices willen werken.

  Verschillen tussen .NET Core en .NET Framework

  Onderstaande video legt goed uit wat de verschillen tussen de twee frameworks zijn.

  Uitlegvideo: Wat is .NET?

  Meer informatie over de verschillen tussen .NET en .NET Core vind je op de documentatiewebsite van Microsoft.