Hosting nodejs

Node.js logo hosting door True

De beste online prestaties met managed Nodejs server hosting van True

Softwareplatform Node.js kan door ontwikkelaars gebruikt worden om applicaties te ontwikkelen en te draaien. Deze applicaties (die geschreven worden in Javascript), worden niet uitgevoerd door de webbrowser. Maak gebruik van de kennis en expertise van True om uw Node js server te optimaliseren voor uw webapplicatie.

Optimale prestaties

De engineers van True hebben best-practice configuraties ontwikkeld voor Node.js die ervoor zorgen dat uw webproject optimaal presteert.

Maatwerk is standaard

Omdat iedere applicatie anders is leveren wij alleen maatwerk hosting om de hoogste beschikbaarheid en beste prestaties te garanderen.

Actieve monitoring

Met onze gunstige SLA’s houden houden we uw omgeving aandachtig in de gaten. We reageren snel bij incidenten en komen altijd met een passende oplossing.

De perfecte samenstelling voor Node.js hosting

De engineers van True hebben veel bedrevenheid in het hosten en optimaliseren van Node.js hostingplatforms. Ze hebben de beste configuratie ontwikkeld die uw Nodejs server hosting optimaal laat presteren. Ze optimaliseren alle connecties van de complete technologiestack en kunnen uw webapplicatie ook in een geclusterde omgeving hosten voor de meest optimale beschikbaarheid en prestaties.

Waar True u mee helpt

True heeft ruime ervaring met de grootste webomgevingen van Nederland die dagelijks of juist onverwachts te maken krijgen met plotselinge capaciteitsverhogingen of digitale aanvallen. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw cloudplatform te halen.

Hybrid cloud platform

Wilt u gebruik te maken van een private cloud of public cloud platform? Of een hybride combinatie? Onze solutions architects en cloud-engineers denken uitvoerig mee met uw businesscase en welke cloud-oplossing hier het best bij past.

Moderne deploystrategie

Om webapplicaties door te ontwikkelen is een verfijnde manier van testen, accepteren en applicatielevering gewenst. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent. True kan u helpen met het adopteren van een moderne deploystrategie.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan een tijdrovend proces zijn. Als het eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw organisatie betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw Node.js applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

Download gratis ons E-Book: Azure tips tools en tricks voor developers

Azure e-book: tips, tools en tricks voor developers

Dit e-book is bedoeld voor ontwikkelaars en software-architecten die hun eerste stappen zetten, of nog willen zetten op Microsoft’s public cloud. In dit e-book vind je tips en tools die je direct kunt inzetten op Azure. Zo krijg je meer voor elkaar en kost het je minder tijd.

Vraag een vrijblijvend advies op maat aan voor Nodejs hosting:

Stel in onderstaand formulier uw vragen over Nodejs hosting aan onze specialisten. We vragen u zo specifiek mogelijk te zijn over uw huidige situatie. Denk aan hoeveel webservers u nu gebruikt en het aantal nieuwe resources dat u verwacht nodig te hebben.


  Nodejs hosting door True:

  Node.js logo hosting door True
  • Vanaf de eerste dag in het ontwikkelproject denken we mee om de meest optimale structuur van uw Node.js project te waarborgen;
  • De cloud-engineers van True monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van uw Node.js hosting omgeving;
  • Nederlandstalige specialistische support voor optimale communicatie;
  • Ook na oplevering monitoren we de prestaties van uw Node.js project en voeren we pro-actief verbeteringen door in de hostingconfiguraties.
  • Bij succes schaal je probleemloos door naar een geoptimaliseerde Node.js cluster hostingomgeving.

  Meer informatie over Nodejs server hosting

  Javascript

  Node.js is een “JavaScript-runtime-omgeving” die het mogelijk maakt om JavaScript zowel aan de clientside (desktop-applicaties) als aan de serverzijde te gebruiken.

  Open-source

  Node.js is een event-driven opensource platform waarmee schaalbare netwerktoepassingen gebouwd kunnen worden.

  Cross-platform

  Node.js is cross-platform. Dit betekent dat de software beschikbaar is voor zowel Microsoft Windows, Linux en MacOS.

  Ingebouwde HTTP-server

  Node.js bevat een ingebouwde HTTP-server. Dit maakt het mogelijk een webserver te draaien zonder Apache of nginx. Hiermee biedt Node.js een alternatieve manier van server-side scripting, vergeleken met platformen zoals Java, ASP.NET of Ruby On Rails.

  Event driven & non blocking I/O

  Node.js maakt gebruik van een event-driven architectuur en is non-blocking. Dit houdt in dat er meerdere acties tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden zoals een request, file transfer of database query. De non-blocking techniek zorgt ervoor dat het systeem beschikbaar blijft wanneer een request nog niet completed is.

  Powered by Google

  Node.js maakt gebruik van de krachtige V8 Javascript-engine die de populaire webbrowser Google Chrome aandrijft.

  Veelgestelde vragen over Node.js

  Wat is Node.js en waarvoor wordt het gebruikt?

  Node. js is een platform gebouwd op de JavaScript-runtime van de Chrome webbrowser voor het eenvoudig bouwen van snelle en schaalbare netwerktoepassingen. Node.js gebruikt een event-driven, non-blocking I/O-model, wat ervoor zorgt dat het een efficient en lichtgewicht platform is, zeer geschikt applicaties die veel data verwerken.

  Wat zijn de nadelen van Node.js?

  De overgrote meerderheid van de software die wereldwijd in gebruik is is geschreven in PHP en niet beschikbaar op Node.js. Denk bijvoorbeeld aan systemen als WordPress, Laravel, Symfony of Magento. Dit komt doordat Node.js een relatief jong systeem is met een initiële release op 27 mei 2009.

  Wat is het verschil tussen Node.js en Python?

  Node js crash course

  Leer alles over Node.js in deze crash course.

  nodejs crash course