Slim getweakte apps & software

De webspecialisten van True kennen de best bewaarde geheimen van de meestgebruikte webapplicaties. Ze helpen u met tweaks en met slimme instellingen die ervoor zorgen dat CMS’en, e-commerce-apps en website-software maximaal presteren. Zodat uw webomgeving de powerboost krijgt die het verdient.

Webapplicaties die perfect zijn afgestemd met de webomgeving

CMS’en

wordpress

Een van de bekendste CMS’en die er is. True configureert, optimaliseert en beheert de servers voor uw WordPress-omgeving zodat de beste prestaties ontstaan.

drupal

Hooggewaardeerde CMS voor het beheren van websites, webshops en communities. Neemt de afgelopen jaren toe in populariteit.

Craft CMS

Zeer flexibel in te richten CMS. Click-and-play. Geschikt voor iedereen die aanpasbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Joomla!

Populair CMS voor het voor het realiseren van websites. Met de ervaring en technologie van True presteert uw Joomla-website optimaal.

Typo3

Een van de meest gebruikte CMS’en die een goede basis vormt voor websites, intranetten en mobiele applicaties. True doet alle serverconfiguraties en beheer zodat uw Typo3-applicaties altijd hoogpresterend zijn.

Umbraco

Umbraco wordt ook wel de Windows-tegenhanger van WordPress genoemd. Dit door Windows-ondersteunde contentmanagementsysteem wordt door specialisten van True onder handen genomen en getweakt voor de best mogelijke performances.

Kentico CMS hosting

Een veelzijdig, alles-in-één en headless CMS dat sterk leunt op Microsoft-technologieën zoals .NET. Kentico-CMS is bij uitstek geschikt voor websites, marketingsystemen én intranetten.

E-commerce-applicaties

magento

Een van de meest gebruikte webshop CMS’en ter wereld. True heeft de kennis en know-how in huis voor het optimaliseren van servers zodat uw Magento-omgeving naadloos draait en de beste prestaties behaald.

Craft Commerce

Een opkomend e-commerce CMS met een focus op content. True is een specialist in het optimaliseren van Craft Commerce. Onze specialisten tweaken net zo hard totdat de beste prestaties ontstaan.

WooCommerce hosting voor webshops

Een populaire e-commerce-plugin voor WordPress. True optimaliseert WordPress-webomgevingen en weet door uitgebreide ervaring WooCommerce hoe dit het best geconfigureerd en beheerd kan worden.

De gratis e-commerce-software van PrestaShop is een relatief veelgebruikt softwarepakket voor webshops. True voorziet in de juiste configuraties zodat er ruimte ontstaat voor de best mogelijke prestaties.

Een opensource e-commerce systeem dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. True voorziet in de technische expertise die nodig is om een osCommerce-webwinkel optimaal te laten presteren.

Uw webapplicaties geoptimaliseerd in een webomgeving van True

Constante bereikbaarheid, vliegensvlugge snelheden en het data- en applicatielandschap naadloos op elkaar afgestemd. Voorwaarden voor iedere succesvolle webomgeving. Een webomgeving bij True biedt u de zekerheid dat deze voorzien is van de beste verbindingen, infrastructuur, data, hosted en managed applicaties. En dat deze veilig, schaalbaar en compliant is. Wij regelen de techniek. U richt zich op de business.

Haal het maximale uit uw organisatie met de hosted apps van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.