Slim getweakte apps & software

De webspecialisten van True kennen de best bewaarde geheimen van de meestgebruikte webapplicaties. Ze helpen u met tweaks en met slimme instellingen die ervoor zorgen dat CMS’en, e-commerce-apps en website-software maximaal presteren. Zodat uw webomgeving de powerboost krijgt die het verdient.

Webapplicaties die perfect zijn afgestemd met de webomgeving

CMS’en

wordpress

Een van de bekendste CMS’en die er is. True configureert, optimaliseert en beheert de servers voor uw WordPress-omgeving zodat de beste prestaties ontstaan.

drupal

Hooggewaardeerde CMS voor het beheren van websites, webshops en communities. Neemt de afgelopen jaren toe in populariteit.

Craft CMS

Zeer flexibel in te richten CMS. Click-and-play. Geschikt voor iedereen die aanpasbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Joomla!

Populair CMS voor het voor het realiseren van websites. Met de ervaring en technologie van True presteert uw Joomla-website optimaal.

Typo3

Een van de meest gebruikte CMS’en die een goede basis vormt voor websites, intranetten en mobiele applicaties. True doet alle serverconfiguraties en beheer zodat uw Typo3-applicaties altijd hoogpresterend zijn.

Umbraco

Umbraco wordt ook wel de Windows-tegenhanger van WordPress genoemd. Dit door Windows-ondersteunde contentmanagementsysteem wordt door specialisten van True onder handen genomen en getweakt voor de best mogelijke performances.

Kentico CMS hosting

Een veelzijdig, alles-in-één en headless CMS dat sterk leunt op Microsoft-technologieën zoals .NET. Kentico-CMS is bij uitstek geschikt voor websites, marketingsystemen én intranetten.

E-commerce-applicaties

Sitecore ecommerce cms

Sitecore is een op .NET-technologie gebaseerd CMS en is uitgegroeid tot een van de betere enterprise e-commerce-oplossingen in de markt. True heeft de technische expertise om Sitecore platformen optimaal te laten presteren.

Episerver-ecommerce-cms

Episerver is een Digital Marketing Platform dat organisaties in staat stelt CMS, e-commerce en marketingcampagne vanuit een geïntegreerde oplossing te bedienen. True zorgt dat uw Episerver-omgeving optimaal presteert.

Intershop-ecommerce-CMS

Het toonaangevende Intershop is een all-in-one e-commerce oplossing. De software biedt complexe organisaties binnen B2B-commerce flexibiliteit om online succesvol te zijn. Onze specialisten beheren uw server voor de beste prestaties.

Craft Commerce

Een opkomend e-commerce CMS met een focus op content. True is een specialist in het optimaliseren van Craft Commerce. Onze specialisten tweaken net zo hard totdat de beste prestaties ontstaan.

magento

Een van de meest gebruikte webshop CMS’en ter wereld. True heeft de kennis en know-how in huis voor het optimaliseren van servers zodat uw Magento-omgeving naadloos draait en de beste prestaties behaald.

WooCommerce hosting voor webshops

Een populaire e-commerce-plugin voor WordPress. True optimaliseert WordPress-webomgevingen en weet door uitgebreide ervaring WooCommerce hoe dit het best geconfigureerd en beheerd kan worden.

De gratis e-commerce-software van PrestaShop is een relatief veelgebruikt softwarepakket voor webshops. True voorziet in de juiste configuraties zodat er ruimte ontstaat voor de best mogelijke prestaties.

Een opensource e-commerce systeem dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. True voorziet in de technische expertise die nodig is om een osCommerce-webwinkel optimaal te laten presteren.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw organisatie met de hosted apps van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.