Hosting solutions

De verschillen in branches qua hosting-oplossingen lopen ver uiteen. Bij True worden de karakteristieken van jouw online platform daarom eerst uitvoerig geanalyseerd en besproken met jouw specialisten. Of je nou een standaard website, op maat ontwikkelde webshopapplicaties, content management systemen, webapplicaties of mobiele applicaties hebt. Bij True hebben we de hosting solution op maat.

Managed hosting voor webshops en e-commerce

E-Commerce

Het verbeteren van de laadsnelheid van een webshop of e-commerce platform is essentieel om online verkoop te verhogen.

Managed hosting voor streaming en media

Media

Een speciaal ingericht mediaplatform kan zeer hoge snelheden halen en waar nodig worden bijgeschaald bij nog hoger bezoek.

Managed hosting voor webbureaus

Webbureaus

Hosting waarmee het webbureau meer handen vrij heeft om aan de kwaliteit van webprojecten te werken en het aantal projecten te verhogen.

Managed hosting voor events

Events & Campaigns

Laat je niet verrassen door succes. True heeft de kennis en ervaring om qua inrichting van het online platform vooraf de juiste keuzes te maken.

Managed hosting voor webapplicaties

Webapplicaties

True haakt graag in met haar ervaring door specialismes uit handen te nemen of bewezen hosting-methodes voor te stellen.

Managed hosting voor Enterprises

Enterprises

Klanten en leveranciers verwachten een moderne manier van serviceverlening. Hoe richt je dit als Enterprise in om daaraan te blijven voldoen?

Managed hosting voor start-ups

Start-ups

True helpt start-ups op weg door tijd te besteden aan het fundament en webontwikkelaars de ruimte te geven de dienst te laten groeien.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.