Digital Agency business challenges

Versterk uw bureaupropositie

Opdrachtgevers van digital agencies worden steeds kritischer en webprojecten steeds geavanceerder. Prestaties moeten continu maximaal zijn en de snelheid waarmee webprojecten opgeleverd moeten worden neemt toe.

De vertaalslag van concept naar online campagne gaat sneller als je kiest voor een partnership met True. Wij doen de extra mile – ook als je project live is. Het partnerprogramma van True geeft jouw webbureau een voorsprong.

Digital Agency Business Challenges

Inzet innovatieve technologie

True zorgt ervoor dat uw developers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om de snelste webprojecten te ontwikkelen. Onze partners kunnen daarnaast vanaf de eerste dag al nieuwe projecten bij True ontwikkelen op een eigen ontwikkelserver.

Operationele snelheid

Beveiliging en bedrijfsprocessen worden steeds belangrijker. True helpt partners met het maken van passende voorwaarden, bewerkersovereenkomsten en SLA’s om er zorg voor te dragen dat zowel de opdrachtgever en uw bureau altijd de juiste zekerheid krijgt.

Neem frictie tussen dev en ops weg

Het grijze gebied tussen development en engineers wordt steeds kleiner. Met microservices is er sprake van meer autonomie en efficiëntie zonder dat de twee rollen elkaar in de weg zitten.

Diepgaande support binnen uw webprojecten

De manier waarop digital agencies zich onderscheiden is door zich steeds meer op te stellen als strategische partner van opdrachtgevers. Operationeel moeten specialisten dat waarmaken natuurlijk. True neemt een deel van uw operaties over en specialistische verantwoordelijkheden uit handen.

True werkt samen met meer dan 30 digital agencies die verantwoordelijk zijn voor de mooiste webprojecten van Nederland. Onze managed hosting, managed cloud en security diensten helpen u om de beste prestaties uit uw omgeving te halen.

DevOps werkwijze

Het implementeren van DevOps in uw bedrijf betekent vaak een fundamentele verandering hoe uw applicatie wordt ontwikkeld en geleverd. Korte ontwikkel- en leveringscycli kunnen u voorsprong geven op uw concurrent.

CI/CD pipelines

De inrichting van continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines kan flink wat tijd vergen. Maar als dit eenmaal staat heeft u er veel profijt van. Nieuwe code wordt dan sneller en foutlozer naar productie gebracht.

Cloud migratie

In sommige gevallen kan het helpen om uw applicatie naar de cloud te brengen. Hiermee verlaagt u bijvoorbeeld operationele kosten en verhoogt u de beschikbaarheid en snelheid van uw applicatie.

Schaarste van talent

Goed opgeleid en gekwalificeerd cloudpersoneel is schaars. Met een partner als True bent u verzekerd van ruim 60 specialisten die u kunnen helpen met uw cloudvraagstukken.

Optimale performance

True heeft jarenlange ervaring in het combineren van virtuele servers, dedicated servers en (public) clouds. Profiteer van onze uitgedokterde formules die standaard zijn inbegrepen in al onze managed cloud services.

Implementatie nieuwe technologie

De snelheid van technologische ontwikkelingen is soms moeilijk bij te benen. True is specialist in nieuwe cloud-native technologieën zoals containers, Kubernetes en het ecosysteem daaromheen. Hulp is geboden.

Download gratis onze brochure over het Partnerprogramma

Met True als je technologiepartner gaat de vertaalslag van concept tot online webproject sneller en kun je jouw klanten de beste prestaties beloven. Versterk je bureaupropositie door te kiezen voor de managed hosting van True.

True werkt onder andere samen met de volgende agency-partners

Fabrique partnerlogo
Logo digitaal bureau Yard Internet
Webstores object storage
logo: Bravour (agency partner)

Onze managed services voor uw Digital Agency Business Challenges

Managed Public Cloud

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

Managed Private Cloud

Enorm veel mogelijkheden met eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. Maak gebruik van al onze expertise om een eigen cloud in te richten.

Managed Kubernetes

Creëer de optimale condities voor uw containerized applicaties. True consulteert, ontwerpt en beheert uw eerste Kubernetes-clusters en levert diepgaande support.

Managed Deployments

Met de public cloud diensten van True krijg je het beste van twee werelden. De ongekende schaalbaarheid van public cloud en de jarenlange hostingexpertise van True.

Realiseer tijdwinst en een hogere output binnen webprojecten!

Bureau’s die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van de webprojecten van haar opdrachtgevers.