Verbeter de service naar klanten, leveranciers en medewerkers toe

Klanten en leveranciers verwachten een moderne manier van serviceverlening. Hoe richt je als Enterprise de juiste IT-disciplines en technologieën in om aan die versneld veranderende behoeftes te blijven voldoen?

Managed enterprise hosting layer

Een integrale aanpak zorgt voor efficiency

Om als Enterprise wendbaar te worden is een efficiente IT-operatie essentieel. True neemt veel verantwoordelijkheid in de operaties.

Verschillende versies en vormen

Applicaties worden in een uniforme omgeving geïmplementeerd. Efficiency op de werkvloer verbetert en operationele kosten verminderen.

Beheer van bedrijfsapplicaties en e-mail

Ook bedrijfsapplicaties en e-mail waar interne medewerkers mee werken kunnen geïntegreerd worden binnen onze totaaloplossing.

Inzicht doet verbeteren

Periodiek worden er managementrapportages verzorgd om verbeteringen te bespreken.

Managed application platform

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur worden keuzes qua inrichting altijd gebaseerd op de lange termijn. Nooit worden consessies gedaan op basis van prestaties of capaciteit. Zo groeit het hosting platform altijd mee met uw succes.

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijft van invloeden van buitenaf.

Managed infra platform

Integreer bedrijfsapplicaties & webdiensten in één op maat geoptimaliseerd platform

Managed enterprise hosting solution

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.