Laat u niet verrassen door de gevolgen van succes

Ook al is uw event of campagne nog zo goed voorbereid, het kan zijn dat het succes uw stoutste dromen overtreft. True heeft de kennis en ervaring om vooraf de juiste keuzes qua inrichting van het online platform te maken. En beschikt over alle middelen om tussentijds de benodigde aanpassingen door te voeren.

Managed events hosting layer

Prestatieoptimalisaties op elk niveau

Prestaties optimaliseren is een organisch, continu proces. Uw specialisten en de experts van True nemen scenario’s door hoe de bezoekers zich kunnen gaan gedragen. Op basis van deze analyses wordt er op maat software & infrastructuur geconfigureerd om online bezoekersstromen in goede banen te leiden.

Korte pieken dagen ons uit

Voor campagnes & events richten we speciale platformen in. We nemen nog meer tijd om alle technologie te tweaken zodat de hoogst mogelijke snelheden worden gehaald.

Event agenda planning

We houden gezamenlijk bij wanneer extra online bezoekers langskomen. True voert wijzigingen in de opstelling door en extra tweaks uit voordat het event plaatsvindt.

Live Eventsupport

Tijdens events en campagnes is het mogelijk dat we het platform extra in de gaten houden. De True supportdesk is altijd te bereiken om events ook online soepel te laten verlopen.

Managed application platform

Infrastructuur die meegroeit met succes

De infrastructuur wordt ingericht op maximale pieken voor uw event & campagnes. Een speciaal ingericht campagneplatform kan zeer hoge snelheden halen en waar nodig worden bijgeschaald bij nog hoger bezoek.

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijft van invloeden van buitenaf.

Managed infra platform

Verwerk met gemak een massale toestroom naar campagne- & eventwebsites

Managed event hosting solution

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.