Online contentpublicatie vraagt om een geïntegreerde aanpak

Als platform dat nieuws maakt of mediabestanden streamt is de manier waarop die wijzigingen kunnen worden doorgevoerd essentieel. Hoe richt je een organisatie in die ervoor zorgt dat je direct online content kan publiceren, zonder veiligheidsrisico’s of later tegen vertragingen op te lopen?

Managed streaming en media platform

Neem geen risico en neem succesvolle scenario’s als leidraad. True denkt een omgeving om content op de juiste manier op te slaan, te verwerken en te serveren uit. Tijdens de drukte zorgen we ervoor dat content alle kanten op kan, zonder dat het platform tegen limieten aanloopt.

Plotselinge drukte

Doordat True de regie heeft over de volledige technologiestack weten we bij onverwachte drukte hoe het mediaplatform het verkeer kan opvangen.

Bezoekerservaring verhogen

Samen met uw ontwikkelaars wordt er gekeken waar procedures verbeterd kunnen worden en pagina’s sneller kunnen laden. Alles om de bezoekerservaring te optimaliseren.

Continu technisch support

De True helpdesk staat niet alleen 24×7 klaar zodat u wijzigingen kan blijven doorvoeren. Vanuit de trends passen we de omgeving tevens proactief aan zodat uw mensen door kunnen.

Managed application platform

Infrastructuur die meegroeit met succes

De infrastructuur wordt ingericht op maximale pieken voor je event & campagnes. Een speciaal ingericht campagneplatform kan zeer hoge snelheden halen en waar nodig worden bijgeschaald bij nog hoger bezoek.

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijft van invloeden van buitenaf.

Managed infra platform

Versnel de publicatie van online content met een wendbaar mediaplatform

Managed streaming en media solution

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.