Geef je onderneming een vliegende start

Als beginnend bedrijf heb je geen tijd te verliezen. Alles moet goed geregeld zijn. De inrichting en doorontwikkeling van webdiensten zijn cruciaal. True helpt start-ups op weg naar succes door meer tijd te besteden aan het fundament en webontwikkelaars de ruimte te geven de dienst te laten groeien.

Managed start-up hosting layer

Focus op de kern van je propositie

Doe geen concessies in het leggen van een fundament om groot te kunnen worden. Door direct de volledige technologiestack door True te laten opzetten en beheren is er meer ruimte om de start-up door te laten groeien.

Profiteer van onze start-up ervaring

True heeft vele start-ups groot zien worden. Het beschikken over de juiste ervaring met webprojecten kan je start-up net de juiste ondersteuning geven.

Bespaar kosten in de operaties

Zorg ervoor dat de start-up snel levensvatbaar wordt en operationele kosten om het benodigde fundament te leggen niet hoger oplopen door alle taken in de eigen operaties te beleggen.

Het juiste netwerk om in te zetten

Veel startende webprojecten zijn groot geworden onder de True vlag. True heeft contact met veel specialisten buiten onze expertise om een start-up net even sneller op weg te helpen.

Managed application platform

Infrastructuur die meegroeit met succes

Elk bedrijf doorloopt een groeiproces. Zo ook elke start-up. In welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt, True heeft hosting onderdelen die passen bij de schaalgrootte van elke jonge onderneming. Zo groeit het hosting platform altijd mee met je succes.

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijft van invloeden van buitenaf.

Managed infra platform

Geef je onderneming een vliegende start met onze ruime kennis van groeiende webprojecten

Managed start-up hosting solution

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.