Webapplicatie

Een webapplicatie en een hostingomgeving zijn geen losse onderdelen. Waar het om draait is de perfecte afstemming tussen beiden. In elke fase.

Samen optimaliseren

Uw webapplicatie optimaliseren luistert zeer nauw. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verbeteringen zorgen. Een traject van analyse en discussie gaat daaraan vooraf. U maakt pas echte stappen als er een totaaloverzicht is van alle onderdelen die van invloed kunnen zijn. Dus ook het hostingplatform.

Met True heeft u de juiste hostingpartner die wél onderzoek doet waar oorzaken van problemen liggen en hoe deze kunnen worden opgelost. En u niet alleen direct vertelt extra CPU kracht bij te schalen.

Nauwe afstemming met ontwikkelaars

Applicatie
integratie

True richt zich op de infrastructuur én de serversoftware. Dat betekent niet dat we daar stoppen. Onze jarenlange, vergaande samenwerking met applicatieontwikkelaars geeft uw hosting omgeving een forse kwaliteitsinjectie.

Representatief
ontwikkelen

Ontwikkelen. Testen. Accepteren. Voor elke fase een eigen omgeving. Zodat een ontwikkelaar lekker z’n gang kan gaan. Om inconsistentie te voorkomen kan True de acceptatieomgeving gelijk houden aan de productieomgeving.

Van snel naar
zeer snel

Het verkorten van de laadtijd is precisiewerk. True houdt specifieke informatie bij en doet benchmarks. Opties om onderdelen sneller te maken stemmen we met u af. Dat kan binnen uw applicatie zijn of een configuratie in de hostingomgeving.

Deploys
inzichtelijk

Bij het uitrollen van nieuwe softwareversies zijn er vaak significante verschillen merkbaar binnen de hostingomgeving. True biedt inzicht in het verloop van prestaties door middel van live grafieken van de prestatie-indicatoren. Kijk mee wat er op de server gebeurt.

Haal ook het maximale uit je online wereld

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.