Emotion

Strategie. Design. Interactie.

Full-service bureau sinds 2004

Toen we begonnen hadden we 3 doelstellingen. En weet je? Tot op de dag van vandaag is er niets veranderd.

Klanten succesvol maken. We combineren creativiteit, ondernemerschap en techniek tot communicatie die onze klanten helpt succesvol te worden. Dit is wat we doen voor je: strategie, merkontwikkeling & positionering, design, web & apps, online marketing, branded content, campagnes online/offline, sociale media, radio, tv & video en events.

Een geweldige werkplek zijn. Al direct vanaf de start wisten we een ding zeker. Het moest anders dan alles wat we tot dan toe gezien hadden. Minder saai, minder regels, meer plezier, meer ondernemerschap, meer energie en meer samen. We wilden een werkplek creëren die voor iedereen een beetje voelt als thuis. Maar, dan zonder de afwas en met uitdagende opdrachten. We denken dat we er aardig in geslaagd zijn om die geweldige werkplek te maken. Maar, het kan altijd mooier. Daarom vragen we onze collega’s regelmatig wat er beter kan. En dat gaan we dan meestal ook gewoon doen.

De wereld een beetje mooier maken. Verbeter de wereld, doe waar je goed in bent. Daarom steken we zo’n 10% van onze tijd in werk voor maatschappelijke organisaties. Gratis. Nopvertising, noemen we dat. Gewoon omdat we dat belangrijk en tof vinden. Zo werkten we de afgelopen jaren onder andere voor Mama Alice, Podium & filmtheater Gigant, Humanitas, De Kanaalconcerten en de Stadsakkers.

Logo van partner Emotion
Sjors van Essen van Emotion

“We combineren creativiteit, ondernemerschap en techniek tot communicatie die onze klanten helpt succesvol te worden.”

Sjors van Essen - Emotion

Specialismes:

Strategie, Online Marketing, Websites, Apps, User Experience, Merkontwikkeling, Positionering

Cases van Emotion

Centraal Beheer verzorgt stressvrije Sinterklaas door Emotion

Centraal Beheer doet graag iets extra tijdens de feestdagen. Vorig jaar ontwikkelden we met de kerstdagen een online doeboek met ouderwetse spelletjes in een nieuw jasje. Dit jaar kwamen we zelfs met een volledig nieuwe ‘verzekering’.

Nieuwe website Bredenoord door Emotion

Wij ontwikkelden een conversie-machine van jewelste die we continu monitoren, tunen en bijsturen. In vier talen. Het stuurt bezoekers snel naar de juiste informatie, genereert leads en biedt per land de juiste propositie aan.

Nieuwe huisstijl van Sandd door Emotion

We mochten voorzichtig aan de slag met eenvoudige restyle van het logo. Maar dat mondde uit in een volledig nieuwe huisstijl. En zo zien we het natuurlijk graag. Want dan zijn we in ons element en kunnen we een merkidentiteit echt neerzetten.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

Achtergrond - 14.10.2019

Al jaren is het Amsterdamse digital designbureau Bravoure betrokken bij de website en digitale strategie van Amsterdam Dance Event (ADE), hét grootste elektronische muziekevenement ter wereld. True sprak met Koen Straatman, Sr. Project Manager bij Bravoure, over de uitdagingen die komen kijken bij een website die jaarlijks miljoenen verschillende bezoekers opvangt. Hey Koen 👋 Kun […]

Achtergrond - 11.09.2019

Al 15 jaar is True de managed hosting provider van TodaysArt, het Haagse kunstfestival waar cutting edge technologie en kunst centraal staat. True sprak met David Veneman; ontwerper, kunstenaar en mede-oprichter van Buurmen, het internetbureau dat sinds 2013 de website van TodaysArt samen met True verzorgt. Wat is de geschiedenis van de website en hoe […]

Hosting - 06.08.2019

Onlangs werd Laravel 6 aangekondigd. De nieuwste versie van het populaire PHP-framework is eind augustus beschikbaar en gaat gepaard met nieuwe branding én een nieuwe website. Wij vroegen aan Robert Verboon en Ruud Schaaphuizen van de nieuw opgerichte Dutch Laravel Foundation wat Laravel nou uniek maakt en waarom PHP-ontwikkelaars er vandaag nog mee aan de […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.