Emotion

Strategie. Design. Interactie.

Full-service bureau sinds 2004

Toen we begonnen hadden we 3 doelstellingen. En weet je? Tot op de dag van vandaag is er niets veranderd.

Klanten succesvol maken. We combineren creativiteit, ondernemerschap en techniek tot communicatie die onze klanten helpt succesvol te worden. Dit is wat we doen voor je: strategie, merkontwikkeling & positionering, design, web & apps, online marketing, branded content, campagnes online/offline, sociale media, radio, tv & video en events.

Een geweldige werkplek zijn. Al direct vanaf de start wisten we een ding zeker. Het moest anders dan alles wat we tot dan toe gezien hadden. Minder saai, minder regels, meer plezier, meer ondernemerschap, meer energie en meer samen. We wilden een werkplek creëren die voor iedereen een beetje voelt als thuis. Maar, dan zonder de afwas en met uitdagende opdrachten. We denken dat we er aardig in geslaagd zijn om die geweldige werkplek te maken. Maar, het kan altijd mooier. Daarom vragen we onze collega’s regelmatig wat er beter kan. En dat gaan we dan meestal ook gewoon doen.

De wereld een beetje mooier maken. Verbeter de wereld, doe waar je goed in bent. Daarom steken we zo’n 10% van onze tijd in werk voor maatschappelijke organisaties. Gratis. Nopvertising, noemen we dat. Gewoon omdat we dat belangrijk en tof vinden. Zo werkten we de afgelopen jaren onder andere voor Mama Alice, Podium & filmtheater Gigant, Humanitas, De Kanaalconcerten en de Stadsakkers.

Logo van partner Emotion
Sjors van Essen van Emotion

“We combineren creativiteit, ondernemerschap en techniek tot communicatie die onze klanten helpt succesvol te worden.”

Sjors van Essen - Emotion

Specialismes:

Strategie, Online Marketing, Websites, Apps, User Experience, Merkontwikkeling, Positionering

Cases van Emotion

Centraal Beheer verzorgt stressvrije Sinterklaas door Emotion

Centraal Beheer doet graag iets extra tijdens de feestdagen. Vorig jaar ontwikkelden we met de kerstdagen een online doeboek met ouderwetse spelletjes in een nieuw jasje. Dit jaar kwamen we zelfs met een volledig nieuwe ‘verzekering’.

Nieuwe website Bredenoord door Emotion

Wij ontwikkelden een conversie-machine van jewelste die we continu monitoren, tunen en bijsturen. In vier talen. Het stuurt bezoekers snel naar de juiste informatie, genereert leads en biedt per land de juiste propositie aan.

Nieuwe huisstijl van Sandd door Emotion

We mochten voorzichtig aan de slag met eenvoudige restyle van het logo. Maar dat mondde uit in een volledig nieuwe huisstijl. En zo zien we het natuurlijk graag. Want dan zijn we in ons element en kunnen we een merkidentiteit echt neerzetten.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.
Terug

Offerte

EmotionEmotion
Terug

    Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.