Versterk de bureaupropositie

Opdrachtgevers worden steeds kritischer en webprojecten steeds geavanceerder. De prestaties moeten continu maximaal zijn en de snelheid waarmee webprojecten opgeleverd moeten worden neemt toe. Met managed hosting van True heeft het webbureau meer handen vrij om aan de kwaliteit van webprojecten te werken en het aantal projecten te verhogen.

Managed webbureaus platform

Diepgaande support binnen uw webprojecten

De manier waarop webbureaus zich onderscheiden is door zich steeds meer op te stellen als strategische partner van opdrachtgevers. Operationeel moeten specialisten dat waarmaken natuurlijk. True neemt een deel van uw operaties over en specialistische verantwoordelijkheden uit handen.

True als acquisitiepartner

We adviseren een op maat gemaakte omgeving binnen uw webprojecten. We adviseren welke technologie er ingezet kan worden en treden op naast uw verkoopteam.

Meer ruimte voor webontwikkelaars

Geen onderhoud of optimalisatie van de softwarestack meer. True legt keuzes ter verbetering enkel aan ontwikkelaars voor. Vervolgens voert True de punten zelf door.

Uitrol webprojecten versneld

Configuratietemplates worden ingericht en werkwijzes geëvolueerd. Deployprocedures worden centraal besproken en vastgelegd. Alles om in de operaties tijdswinst te halen.

Managed application platform

Infrastructuur die meegroeit met succes

Op het niveau van infrastructuur worden keuzes qua inrichting altijd gebaseerd op de lange termijn. Nooit worden consessies gedaan op basis van prestaties of capaciteit. Zo groeit het hosting platform altijd mee met uw succes.

Dagelijks speurt het True security team naar mogelijke gevaren voor de volledige applicatie-infrastructuur. Zo checken we proactief hoe het systeem én de software schoon blijft van invloeden van buitenaf.

Managed infra platform

Realiseer tijdwinst en een hogere output binnen webprojecten

Webbureau hosting solution

True werkt onder andere samen met de volgende agency-partners

Emotion logo
Inspire partner logo
Bravoure logo - Partner van True
logo: Stimmt - digital agency partner

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.