Middag

Innovaties voor de toekomst, die gister nog onmogelijk leken

MIDDAG maakt succes toegankelijk

Webbureau MIDDAG helpt organisaties de kansen van technologische innovatie te benutten. We luisteren naar wat mensen nodig hebben en wat bedrijven willen bereiken. Vervolgens adviseren en begeleiden we bedrijven in de ontwikkeling van technologische oplossingen voor hun bedrijf, de medewerkers én hun klanten.

We ontwerpen en realiseren digitale oplossingen op maat. De meerwaarde van investeringen wordt daarbij altijd goed afgewogen. We gaan enkel voor wat haalbaar, maakbaar en gewenst is. Inclusief creativiteit en een dosis humor.

Ons werk maakt bedrijven wendbaar en weerbaar in een snel veranderende wereld. Wij vinden dat organisaties digitaler mogen worden, zodat hun medewerkers meer tijd en aandacht hebben voor de mens achter de klant. Technologie moet tenslotte ons dienen en niet omgekeerd.

We zijn er steevast van overtuigd dat technologie ons vooruit helpt. Daarom bouwen we graag onze eigen digitale producten. Dat houdt ons alert en met beide voeten in de ondernemersgrond.

Vic D'Elfant is oprichter van MIDDAG

“De kennis en kunde van True achter de hand hebben geeft ons rust in onze bedrijfsvoering.”

Vic D'elfant - MIDDAG

Specialismes:

Conceptontwikkeling, Maatwerk web- en app development, Symfony, Craft, Webflow

Cases van MIDDAG

Business case van webbureau MIDDAG over bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen is een begrip in Maastricht: ondanks hun explosieve groei blijft dit familiebedrijf vasthouden aan haar ambachtelijke werkwijze. Onze digitale oplossingen dragen hieraan bij.

Business case Middag over Duckrace Maastricht

Tijdens de Duckrace in Maastricht nemen 10.000 badeendjes een duik in de Jeker. Hierdoor kan Ronde Tafel 174 een donatie doen aan het goede doel. MIDDAG ontwikkelde een online bestelsysteem dat de gehele online verkoop afhandelt.

Business case van MIDDAG over de walvi app

Walvi is hét ouderportaal van Nederland waarmee ouders en scholen gemakkelijk en veilig kunnen communiceren. Via deze app brengen we ouders en scholen dichter bij elkaar en werken aan een betere ouderbetrokkenheid.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

News - 14.01.2020

In 2014 publiceerde True een onderzoek naar de dynamische markt van digitale bureaus; bedrijven die digitale diensten (bijvoorbeeld webapplicaties) ontwikkelen in opdracht voor andere bedrijven. Ruim vijf jaar zijn we weer zo’n onderzoek gestart in samenwerking met branchevereniging Dutch Digital Agencies en onderzoeksbureau IDG, dit keer met onze ogen gericht op de toekomst. We vroegen […]

News - 19.12.2019

AMSTERDAM, 19 december 2019 – True is in samenwerking met branchevereniging Dutch Digital Agencies (DDA) en online uitgeverij IDG een onderzoek gestart naar de huidige staat van digital agencies in Nederland. Aan het onderzoek doen ruim 100 digital agencies mee. Deze bureaus houden zich bezig met (een combinatie van) disciplines zoals strategie en advies, branding […]

Development - 15.05.2020

Ontwikkelaars vandaag de dag staan voor veel verschillende uitdagingen als het gaat om het kiezen van een developmentframework. Ontwikkelaars die willen ontwikkelen met een Microsoft-technologie, hebben doorgaans vier keuzes: .NET, .NET Core, ASP.NET en ASP.NET Core. In dit artikel leggen leggen we de verschillen en overeenkomsten uit tussen .NET Core vs. NET Framework. Na het […]

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.