Middag

Innovaties voor de toekomst, die gister nog onmogelijk leken

MIDDAG maakt succes toegankelijk

Webbureau MIDDAG helpt organisaties de kansen van technologische innovatie te benutten. We luisteren naar wat mensen nodig hebben en wat bedrijven willen bereiken. Vervolgens adviseren en begeleiden we bedrijven in de ontwikkeling van technologische oplossingen voor hun bedrijf, de medewerkers én hun klanten.

We ontwerpen en realiseren digitale oplossingen op maat. De meerwaarde van investeringen wordt daarbij altijd goed afgewogen. We gaan enkel voor wat haalbaar, maakbaar en gewenst is. Inclusief creativiteit en een dosis humor.

Ons werk maakt bedrijven wendbaar en weerbaar in een snel veranderende wereld. Wij vinden dat organisaties digitaler mogen worden, zodat hun medewerkers meer tijd en aandacht hebben voor de mens achter de klant. Technologie moet tenslotte ons dienen en niet omgekeerd.

We zijn er steevast van overtuigd dat technologie ons vooruit helpt. Daarom bouwen we graag onze eigen digitale producten. Dat houdt ons alert en met beide voeten in de ondernemersgrond.

Logo van MIDDAG

Specialismes:

Conceptontwikkeling, Maatwerk web- en app development, Symfony, Craft, Webflow

Cases van MIDDAG

Business case van webbureau MIDDAG over bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen is een begrip in Maastricht: ondanks hun explosieve groei blijft dit familiebedrijf vasthouden aan haar ambachtelijke werkwijze. Onze digitale oplossingen dragen hieraan bij.

Business case Middag over Duckrace Maastricht

Tijdens de Duckrace in Maastricht nemen 10.000 badeendjes een duik in de Jeker. Hierdoor kan Ronde Tafel 174 een donatie doen aan het goede doel. MIDDAG ontwikkelde een online bestelsysteem dat de gehele online verkoop afhandelt.

Business case van MIDDAG over de walvi app

Walvi is hét ouderportaal van Nederland waarmee ouders en scholen gemakkelijk en veilig kunnen communiceren. Via deze app brengen we ouders en scholen dichter bij elkaar en werken aan een betere ouderbetrokkenheid.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.
Terug

Offerte

MiddagMiddag
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  MiddagMiddag
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.